Etiquetes

diumenge, 11 de desembre del 2011

Marató de Castelló

Bueno , ja he fet la Marató de Castelló , i he anat amb la família dos dies abans i així aprofitem per sortir de casa .
Doncs be , al recollir el dorsal m´anadono que  surto amb al calaix de mes de 4 h . vaig a incidències i resulta que no soc jo sol , hi ha varia gent , a la plana web no demanaven temps acreditat , però en canvi en els  llocs ha on et podies inscriure personal-met si . Però m´ho van arreglar ràpid . El dia de la cursa vaig cap a la sortida que es molt a la vora del hotel i em trobo a en Marc Roig   , vaig a escalfar amb ell mentre parlem de les nostres coses , ha falta de deu minuts vaig cap al calaix de sortida  , i vaig fent saltets per no estar parat .
Davant meu tinc la llebre de 3h , i el molt axorit perd el globus , li donen un cartell amb el 3h.
Tret de sortida i traca de petards de sortida , anem molta gent darrera la llebre , passem el primer km a 3"55 , el segon a 4´02 i el tercer a 4´05 molta gent crida a la llebre que no corri tant , fins que es dona compte i es posa a ritme controlat . Castelló no es un circuit pla , te pujadetes de suau desnivell .
Vaig seguin el ritme i cap al km 19 em ve un petit baixón , i perdo una mica el ritme , també he de dir que portaven 4 kms de una lleugera pujada , però a partir del km 19 torna a ser pla i em puc posar a ritme fins que torno a agafar el grup de 3h , a partir d´aquí vaig amb el grup amb comoditat fins al 29 , que fins hi tot em be al cap d´avançar la llebre , però decideixo continuar amb el grup , del km 31 al 34 un altre pujada amb poc desnivell però es fa llarga i em fan mal els isquios , molt mal . Perdo el grup i quedo despenjat ,
vaig tirant cop puc aguantant el dolor , tinc la sensació de que m´han de venir rampes fortes , vaig tirant ha un ritme mes fluixet , Al km 38 només em queden 4 i pujo el ritme i si peto peto . Vaig a un ritme força bo fins a meta amb dolor a les cames .
Entro a meta amb 3h00"48 , primer una mica decebut , però amb tot el que a passat i amb la falta de kms als entrenos trobo que està força be .

Posició general 242
Categoria :   71
Del Club  1  ( Be érem 3 )


Patiment 


El millor premi
l´Altre premi ( Finisher )

4 comentaris:

  1. Enhorabona Joan!!
    T'has quedat a minut i mig de la teva millor marca i no has pogut baixar de 3h, i per això potser t'has sentit decebut, però pensa en tots els problemes físics que has arrossegat en els darrer mesos. Amb tot el que has tengut, aquesta marca té un mèrit increible!!
    A la propera que et puguis preparar en condicions segur que baixes la marca un bon tros!
    Ara a descansar!

    ResponElimina
  2. Gràcies Guillem , ara a recuperar-me be .
    Be no a recuperar-me del tot , i a la propera a preparar-la amb condicions.

    ResponElimina
  3. Lesionar-se és sempre una llàstima...que et passi el dia de la cursa, encara pitjor. Com a mínim et va permetre arribar fins al final...en un temps molt bo.
    Enhorabona pel resultat i...paciència amb la recuperació.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Si Sebas , es una merda està lesionat , tinc ganes de estar ben recuperat per preparar un altre Marató amb condicions.
    Salut i quilometres.

    ResponElimina