Etiquetes

diumenge, 4 de desembre del 2011

Mitja Mataró 2011

Avui tocava un entreno de dues hores , i he aprofitat per fer-los a la mitja de Mataró
 Ho tenia tot calculat , la intenció era de fer 25 minuts d´escalfament i fer la mitja amb a 4"30 que sortiria 1h35 . Doncs be arribo a Mataró amb antelació deixo la roba al guarda-robes
parlo amb gent que conec i aprofito per saludar-los . Vaig al wc a treure´m un pes de sobre
i a escalfar . Escalfo al parc que hi ha just a l´arribada , ha on escalfa molta gent i estic 25 minuts justos.
Vaig al calaix de sortida quant encara falten 5 minuts , programo el Forerunner per fer 1h35 a 4"30.
Fins aquí tot be , també he desactivat els autolaps del forerunner , i no miro el crono en els punts quilomètrics , per no posar-me pressió . Tret de sortida i endavant , la sortida molt carregada de gent els 2 primers kms , em trobo una companya i un company de club que estan una mica mes endavant que jo i em poso amb ells , seguim junts fins el km 5 , els deixo enrere , jo a seguir al meu ritme , a partir de km 5 el cirtuit es d´anada i tornada , cosa que aprofito per animar a tots els coneguts i amics que vaig trobant . Em trobo molt còmode anant a 4"30  , ser que vaig a 4"30 tota l´estona per el virtual partner .

A mida que van passant el kms em trobo be i vaig recollint cardavers  , així fins al km 19´5 que comença una pujada important que arriba fins a meta , només començar la pujada hi ha un avituallament i agafo dues ampolles i vaig fins a meta amb les dues ampolles plenes , una a cada mà .
En resum tot m´ha anat molt be en quant a sensacions , estic força content.
He fet 1h34"57 ,  quasi clavat !!
D´aquí a una setmana cap a la Marató . A veure que surt , 

4 comentaris: