Etiquetes

dijous, 8 de març del 2012

Un pas enrere

Portava uns dies entrenant bastant be amb poques molèsties, fins que  un dia           l´entrenador em diu que faci unes rectes , i a partir d´aquell dia que vaig tornar a anar malament , i les rectes no les vaig fer pas fortes , només eren per estirar les cames .
Després d´aquell dia de les rectes anava a rodar 5 -6 kms tres cops per setmana .
Aquest divendres vaig provar de fer 12 kms a ritme de entre 5 - 5´15 i quant portava 9 kms el isquio em fotia mal , bastant de mal .
Ara encara estic amb rehabilitació i he deixat de còrrer , però no he deixat de fer esport , vaig al gimnàs a fer eliptica , no m´agrada gens perquè es molt avorrit , però almenys faig un esport similar al córrer i sense impactes .

Per la meva part ja he fet molt , he anat a fisios , rehabilitació , antiinflamatoris i molts molts estiraments. Tot això ho deixaré menys els estiraments i seguiré amb la eliptica ja que no em molesta .

6 comentaris:

  1. hola joan, jo també he tornat a recaure de la lesió (Pulbalgia) i ara fins i tot en fa mal caminant, jo començaré novament amb els estiraments i treball no traumatic (bici i piscina) pel que fa a fisio, ja no en vull tornar a gastar tants diners amb ells, espero que et recuperis rapid i poguis tornar als entrenaments, apa una abraçada¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaja tant que t´havia costat curar-te de la pubalgia , espero que aquesta vegada et recuperis mes aviat .
      Una abraçada !

      Elimina
  2. Això de les lesions és una gran putada, però no trobar la manera de que marxi després de tant de temps...

    La veritat és que no sé quin consell donar-te... Potser valdria la pena deixar de fer cap tipus d'esport durant uns mesos, i a la tornada de l'estiu veure com està el tema...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si , es una putada . Aquesta temporada ja la dono com acabada , ara aniré fent esport sense impactes i a veure si per passat l´estiu ja estic be.

      Elimina
  3. Carai, quin "baixon"...Aquestes decepcions acaben matant-nos per dins.
    Consells no te'n donaré...que sóc un expert a cagar-la, però d'ànims te n'envio moltíssims!!!
    No desesperis.
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per els ànims Sebas , confio plenament que ho arreglaré .

      Elimina