Etiquetes

dimecres, 31 de juliol del 2013

Trescada


M´inicio a la muntanya i o faig amb la Trecada de Riellls  del Montseny.

23 quilòmetres amb el 50% per corriols 1100 de desnivell positiu i 1100 de negatiu , així ho constava la cursa , tot i que el me gps m´ha marcat 22,4 kms i 993+ 993- però si que es cert que em passat molts trams per sota bosc i la senyal gps no agafava be.
 http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4933307
El que fa la cursa la he fet mes per anar-me acostumant a  la muntanya ja que aquesta temporada serà  tota de muntanya començant per la Matagalls - Montserrat.

Doncs be arribo a la petita població de Riells del Montseny i com que sempre coneixo gent començo a fer la xerrada mentre comentem la cursa  . Un cop fet els 20 minutets d´escalfament ens posem a la cua de sortida , que d´entrada no sabiem cap a quina direcció era , ho fan per que no hi hagi algun espavilat que surti abans d´hora .
Els primers quilòmetres son per pista i m´ho agafo tranquil ja que porto molt poc fent muntanya i li tenia respecta a aquesta cursa , però veig que la gent surt molt forta , jo a un ritme tranquil fins que arribo al primer avituallament , que em paro i m´hidrato amb isotònica , que la tenien posada amb cantis , al cap de poc comença un corriol molt llarg de pujada al que fa que anem tots en fila índia i impossible de fer corrents , en acabar el corriol enganxem pista forestal però segueix pujant , però es pot fer corrent , aquesta pista ens porta fins al cim mes alt 1143 metres , a Sta Fe del Montseny .
 
Pantà de Sta Fe.

Faig tota la pista de pujada corrent i aquí avanço a molta gent .
Els trams de baixada els faig amb prudència ja que no hi tinc gaire practica , m´atrapa la tercera noia a la baixada i fem un tram junts i anem parlant , em comenta que va fer 3h00:09 a la Marató de Bcn i jo penso que no vaig malament si estic anant al seu nivell . Al quilòmetre 15 em deixa enrere , al 16 hi ha avituallament i em paro , estic un minut ben bo bevent i menjant uns fruits secs , al tornar arrencar el camí es mes trencacames amb pujades i baixades i em trobo a la tercera noia al quilòmetre 18 i l´avanço , al arribar al quilòmetre 19 em trobo un altre avituallament , l´últim el cinquè , però aquest ja no m´hi paro , a partir d´aquí em trobo completament sol i arribo fins a meta amb un temps de 2h25 ( Jo contava fer-la amb tres hores )
El que fa l´organització ha estat exel·lent , tot el camí estava molt ben marcat .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada