Etiquetes

diumenge, 27 de novembre del 2011

Setmana dura

Tot va ser que encara em feia mal el bíceps femoral i  no entrenava segons el pla d´entreno , sempre feia menys del que em tocava , fins que vaig anar al traumatòleg i em va dir que tinc tendinitis  . Tractament : descans i deu sessions de magnetoteràpia + radioteràpia + microones . He estat fent el tractament aquest dies , menys el descans ja que d´aquí poc tinc una Marató i si no entreno una mica , poca cosa podré fer .
No he fet cap tirada de 30 kms que em marcava el pla , però aquesta setmana ha sigut dura , el dimarts van ser 10 series de mill i dijous 3 de 5 mil , avui em tocava 20 kms a 4"15 però només he pogut anar a 4"21 , també he de dir que feia vent . Amb l´entrenament d´avui he tingut companyia del meu amic Enric R. que ha vingut amb bici i anat al davant meu tota l´estona .
No tinc ni idea de quina marca puc arribar a fer a Castelló , ja que sempre que he fet una Marató , un mes abans he fet una mitja , i així saps mes ho  menys per on pots anar .
La setmana que ve vaig a la mitja de Mataró però com a entreno , em toca anar a un ritme de 4"30 , i així ho faré .
En quant acabi la Marató descansaré tot el mes de desembre per recuperar-me de la tendinitis .

3 comentaris:

  1. Té molt de mèrit que facis aquesta marató després de tots els problemes físics que has anat arrossegant des de fa mesos.
    Si amb tot, a més fas una bona marca, ja serà tremendo!

    Molts ànims!

    ResponElimina
  2. eso es lo que yo llamo un atleta de elite :) gracias por la inspiracion...

    ResponElimina
  3. Hola Gabriel , bienvenido al blog . Hombre tanto como elite , no sera eso . Pero si que me gusta mucho que te de inspiración.

    ResponElimina