Etiquetes

dissabte, 30 de juliol del 2011

Torno a córrer

Quatre setmanes han passat des de l´ultima vegada que vaig anar a córrer .

Avui he sortit amb uns amics de Sant Pol i Sant Cebrià , hem fet un recorregut de muntanya , he anat a un ritme molt suau , per ser el primer dia . Ara ja aniré sortint amb normalitat però amb ritmes suaus , no vull forçar gens la maquina , aniré combinant muntanya i terreny pla per anar agafant força a les cames , apart que tinc una lesió al isqio que no ha marxat ni amb quatre setmanes de descans , demanaré hora perquè em facin una ressonància , per veure si em troben alguna cosa . No es una lesió que m´ impedeixi córrer , però molesta .
Ja vaig anar al fisio aquesta setmana i em va estar mirant i no em va trobar res , crec que deu ser una cosa petita que em provoca molèsties .
Per altre banda ja estic inscrit a la Cursa de la Mercè "10 kms" que es el 18 de setembre , que serà la primera cursa de la temporada , la faré sense preparar-la gens , no faré cap sessió de series , a partir d´aquesta cursa ja faré entrenaments de qualitat .

5 comentaris:

  1. Vaig estar un any i mig lesionat, als isquios. Paciència. Després de buscar i rebuscar, em van detectar una hèrnia discal (L4-L5) i em van dir que hauria de deixar de córrer.
    El tema dels isquios, el meu fisio m'havia dit que sortiria amb sessions de massatge i paciència. Però no en vaig tenir. Al final vaig tornar-lo a veure, per evitar haver de deixar de córrer. Avui torno a córrer.
    Consells:
    -ni una sola pujada fins que no estiguis TOTALMENT recuperat.
    -ni un quilòmetre d'asfalt (sempre terra o, si pot ser, gespa).
    -ni una cursa. Estirar la cama dolenta és él més perjudicial. Gambades curtes, d'impacte lleu.
    -a no ser que et faci molt mal, no deixis de córrer, però fes-ho lentament.
    Molta sort.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per els teus consells Sebas ! Ho tindré molt en compte . Avui al matí he sortit a córrer per pla i molt molt suau , a 5"53 de mitja i per el passeig de mar de Calella .

    Demà vaig a veure un altre fisio que m´han recomanat per sapiguer una segona opinió .

    ResponElimina
  3. carai joanet, això dels isquios encara dura? paciència, jo també vaig tenir una petita rotura fibrilar en l´isquio, 80 dies parat, però amb descans i estiraments va marxar.Ja veus que això del running, quant no surt una cosa, en surt una altre.

    Apa una abraçada salut i running,
    estas de vacances?

    ResponElimina
  4. Vaja putada lo dels isquios...

    A veure si amb els consells del Sebas i el que puguin fer els fisios la cosa millora.
    Respecte a la RNM, si coneixes un bon ecografista amb experiència amb "múscul-esquelètic", és una prova molt més senzilla de fer, barata i que dona prou informació. Així potser t'estalvies la reso...

    Ànims i a veure si per la Mercè estàs recuperat!

    ResponElimina
  5. He anat al fisio que em van recomanar , m´ha fet un tractament i m´ha dit que aquesta setmana la dediqui a caminar .
    Gràcies per els vostres consells i suport.

    ResponElimina