Etiquetes

diumenge, 29 de maig del 2011

Marxa d´Arenys de mar 2011

Avui he anat a la Marxa d´Arenys de mar amb en Guillermo , he anat a rimte tranquil ja que la setmana ha sigut dura , l´endemà de que el Barça es proclamés campió de la Champions i que es disputés al mateix dia de la Marxa la Half Challenge de Calella , no ha fet minvà la participació de gent a la Marxa , ja que hi havia 800 participants , hem sortit sense escalfar i hem escalfat els dos primers kms a ritme tranquil , al contrari del que ha fet la gent que corria , que han sortit escopetejats i al km 4 molts ja caminaven , cosa que ha fet que tot hi anar tranquils hem estat recollint cadàvers fins a l´ arribada .
Tot i fer un dia de sol i calor no em passat calor ja que molta part del recorregut es per l´ombra dels arbres , ja que passem bastants de corriols .
A falta de un km toques asfalt i he fet l´últim km a 3´20 , be també he de dir que es de baixada .

En acabat hem anat a fer-nos una dutxa i cap a menjar l´entrepà de botifarra , i a mes fan sorteig de regals i ens ha tocat un regal , a mi una ampolla de cava i en Guillermo un parell de mitjons i una bossa d´esport .
Després he anat a Calella a animar els companys del Team Calella que estaven fent la Half .

3 comentaris:

  1. A les 11:14 has escrit? I ja havies tengut temps d'acabar la marxa, dutxar-te, fotre't l'entrepà i animar als de la Half??? Això si que és ser ràpid!!

    ResponElimina
  2. Ah! Suposo que l'hora està malament, perquè són les 10:50 i veig que l'hora no coincideix...

    ResponElimina
  3. No se perquè posa les 11:14 , jo vaig fer l´entrada a la tarda . Ja que vaig sortir de casa a les 6:45 i no vaig tornar fins a les 14:00

    ResponElimina