Etiquetes

diumenge, 29 de maig de 2011

Milla urbana de PalafollsMilla urbana de Palafolls , es la meva primera milla , i he anat només per fer-la , ja que no venia fresc , tot al contrari , aquesta semana ha sigut molt dura , el dimarts vaig fer 10 x 400 a 1”16 , i dijous vaig fer 2x3000 , a 3”43 i 3”38 , a mes he corregut tots els diez de la semana .
Tot i axí vaig a fer la milla , i lo que surti , arribo i es fa milla per categories , amb aquestes que veig que els nens i nenes que corrien primer donaven moltes voltes amunt i avall , pregunto per el recorregut de la milla , i em diuen que es un tros de carrer de 200 metres i has de fer 8 voltes!!! cada volta i ha una valla i es un gir de 180 graus , cosa que et fa perdre el ritme , però a mes es carrer es de baixada , lleugera baixada .
Escalfo una mica i em trobo un parell de coneguts , tots dos están forts , un es del club , dedicat a 400 llisos , fem l´escalfament junts i cap a la sortida . De seguida he notat la carrega que portava a sobre ja que m´han deixat enrere al primer gir . Al final he fet segons el garmin 6”17 , i un altre dada , quant acabo un em comenta que no ha fet bon temps tot i quedar segon , miro el Garmin i em posa la distancia de 1km 740 metres.
Però be ja m´he estrenat en una Milla .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada