Etiquetes

dilluns, 2 de maig del 2011

Ja he començat a entrenar amb normalitat , després de la Marató de Madrid es estat rodant molt suau amb dies intercalats , ja que em durava la lesió dels isquios .
Ara ja començaré a fotre canya als entrenos per fer la cursa de Pineda , amb aquesta cursa miraré de fer marca , a veure si arribo a fer 37"30 . Una mitja de 3"45 el km.

No serà gens fàcil ja que l´entrenador m´ha dit que que ara vinc de dues Maratons i la cursa es el juny , que fa calor i et baixa el rendiment.

També m´he trobat gent que em diu que la marca que tinc en 10 kms es lenta en proporció a les marques que tinc en Mitja i Marató .
De fet no es una cosa que em tregui el son . Aquesta cursa el que mes m´agrada es que es a casa i conec a molta gent , i a mes quant acabes la cursa et donen l´entrepà de botifarra que et donen , cosa que fa que després de la cursa et quedis una estona mes i et mengis l´entrepà amb els teus amics mentre comentes com anat la cursa .
Queden 5 setmanes per preparar la cursa !

3 comentaris:

  1. Estic convençut que tens potencial per baixar la teva marca als 10 km... Pero després del Marató i a ple estiu no serà gaire fàcil... Estic d'acord amb el teu entrenador.. Peró el que es important es tenir la motivació per fer-ho...!!

    ResponElimina
  2. També penso que amb les marques que tens de mitja i marató segur que pots baixar la de 10Km, però com bé dius, el 5 de juny no és el millor moment per fer-ho i amb les maratons que portes a sobre...
    La qüestió és intentar-ho, i si no, segur que després de l'estiu ho aconsegueixes.
    Molts ànims!

    ResponElimina
  3. Ep Carles ! si de motivació no en faltarà . Be sempre que em trobi be .
    Per cert la propera Marató potser la faré a casa teva.

    Guillem : Com tu dius la qüestió es intentar-ho , que sut ? perfecte , si no surt ? ja sortirà mes endavant .
    Ens veiem

    ResponElimina