Etiquetes

diumenge, 20 de juny de 2010

PirineuCaminada per el pirineu amb en Mikel .

La sortida la fem des de l´aparcament de l´estació d´equí de Vallter 2000 , 2100 metres d´alçada , amb 5 graus de temperatura i amb bastant de vent , que fa la sensació de mes fred està bastant emboirat , però no amenaça pluja . Això si vaig trobar a faltar uns guants , tenia les mans fredes .Doncs be sortim de l´aparcament i ens enfilem cap el Coll de la
Marrana , es puja be , sense massa pendent , la part de dalt de la pujada hi ha un tros nevat i això fa que el passem a poc a poc , ja que el tros també i havia gel .
Un cop arribem al coll de la marrana ens enfilem cap a el Gra de Fajol , 2740 metres , la pujada amb moltes pedres , un cop a dalt esperàvem que el vent ens treies una estona el nuvol per veure les vistes . Baixem del Gra de Fajol cap al Coll de la Marrana , la baixada molt a poc a poc per les pedres , perquè com t´entrebanquis amb una pedra baixes rodolant 1000 metres de cop .

Un cop al Coll de la Marrana ens anem cap a Bastiments 2883 metres , la part de dalt de la muntanya puja molt fort , per el camí anava passant gent que descansava a mitja pujada .
Aquí a dalt ven nuvol .
Baixada de Bastiments , per un camí que no hi es , tot son pedres , moltes pedres .
I pujem cap al Pic de la Dona 2704 , seguim camí avall , aquí amb boira espessa , i en Mikel , veu que no anem per bon camí , anàvem camí de França , rectifiquem el rumb , fins que trobem el camí que ens porta cap a Vallter 2000.

Em estat 5h 16 m. ha estat be , llàstima de dia , per l ´agost hi tornaré per poder veure les vistes que no he pogut veure , tot i que de tant en tant marxava la boira i podies veure el golf de Roses .

Aquestes pedres , no es que hi hagi un excursionista avorrit que s´entretingui a fer equilibris , es per marcar el camí , estant apilades per que les puguis veure a distancia , i també per quant està nevat .


--------------------------El naixement del riu Ter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada