Etiquetes

dissabte, 15 de maig del 2010

Cursa infantil


Demà es fa la segona Half Challenge costa de Barcelona , amb sortida i arribada a Calella , com l´any
passat , i avui es feien unes curses infantils on han corregut els de casa . En Sergi el meu fill gran a fet una cursa de 500 metres , i en Marc una de 250 metres , els petits podien córrer acompanyats dels seus pares , m´ha tocat fer de llebre jeje.. , en Sergi a fet la cursa abans que en Marc i quant a acabat a vingut a fer la cursa amb el seu germà , o sigui que en Marc a tingut dues llebres en el seu debut en cursa , ja pot estar content , de fet estaven tots els nens contents perquè quant acabaven la cursa els hi feien uns regals , i un d´ells era un gelat .


Quant a acabat la cursa em anat fins als gronxadors , i m´entres ells jugaven s´ha quedat la meva dona allà amb ells i jo he aprofitat per fer una mica de rodatge , m´he trobat a la Teresa Pulido 2h31 en Marató , estava fent un rodatge molt suau 1h a 4´30 i em estat rodant un estona junts i anar parlant .
Es bo perquè quant passàvem per el passeig de Calella n´hi havien del Team Calella Triathló i em cridaven " NO TE L´ACABARÀS AQUESTA JOAN !!!
M´ha fet gràcia .

2 comentaris:

  1. Buen día de deporte!! Vaya lujo ir por ahí trotando con Teresa Pulido!!!!

    ResponElimina
  2. Si ya lo creo , en la mitja de Calella la vi en acción , 1h17 y porqué llegaba primera con diferencia . En julio la veremos por la tele.

    ResponElimina