Etiquetes

dimecres, 20 de juny de 2012

Tornem-hi .

He tornat . Aquesta vegada sembla de veritat , després de fer 5 sessions d´ones de xoc no em va curar l´isquio , vaig fer acupuntura i la acupuntora em deia que el mal de l´isquio venia de l´esquena " Mirat´ho que no tinguis una hernia discal " Em deia . Doncs em vaig fer una ressonància i una radiografia . Em van trobar una vertebra mes endavant que la resta  , te el nom de " espondilolistesis "

Però res d´hernia discal , i la lesió del isquio no ve d´això , vaig tornar a veure el que em va fer les ones de xoc i li vaig comentar que no m´havia curat , i em va dir que tenia que esperar un mes després de la ultima sessió per que fes l´efecte .
Mentrestant em van parlar molt be de un preparador fisic , l´Hector Garcia i li vaig explicar el que em passava i em vaig posar a mans d´ell , vaig cada dia al gimnàs a on ell treballa , el primer dia que hi vaig anar em va fer córrer 15 minuts a la cinta per esclafar , jo portava mesos sense córrer , i em va dir que la cinta no castiga els isquios .
Després de una setmana ja em va fer sortir a fora a escalfar , anava molt a poc a poc , a ritme de 7 min/km  per por i perquè notava que havia perdut moltissim la forma . Quant va fer un mes de les ones de xoc i vaig tornar i li vaig dir que no estava curat i que ja havia passat un mes , i em va fer un tractament amb laser , i mira amb el laser si que vaig trobar millora i bastanta i vaig tornar-hi a fer-me una segona sessió i vaig trobar mes millora , i ara mateix tinc un puntet de dolor que no acaba de marxar , però segons l´Hector diu que l´acabarem treien .

El nom que te la lesió del isquio no la he posat perquè he visitat diferents fisios 2 traumas i un metge esportiu , i m´han donat diferents diagnòstics ( Sindrome Piramidal , Sindorme de isquiotibiales cortos , una inflamació , tendinitis i ciàtica ) Suposo que algú la encertat . 

4 comentaris:

 1. Carai!!! Si no fos perquè vols seguir corrent i algú t'ha de curar...seria per abandonar-ho tot plegat.
  Enhorabona...i ànims pel que et queda!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si noi ! Ja m´ho ha dit mes d´un " Jo ja hagués plegat "

   Elimina
 2. A veure si és veritat que hi tornem!! Quin desastre que som els metges i tota la resta, eh!! Totes aquestes coses són molt complicades i moltes vegades acabes sortin-ne sense tenir un diagnòstic. El temps ho cura i de sobte un dia t'has recuperat i no saps ni com... A mi almenys em va passar això!

  Així que ara toca ser positiu i pensar que això està superat i que a la tornada de l'estiu toca la Mercè, després vendran les mitges i perquè no una marató!!

  Ànims!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Home tampoc em vull carregar els metges , suposo que no deu ser una cosa clara de diagnosticar . A la Mercè ens em de veure Guillem.

   Elimina