Etiquetes

dissabte, 21 de gener de 2012

Després de la segona infiltració , ara fa una setmana. Em va calmar el dolor del tot , semblava que no tingués res però a partir del cinquè dia ja va a començar a despertar-se de mica en mica fins arribar al dolor de sempre .
Em torno a visitar amb el traumatòleg i em comenta que se li acaben les possibilitats i que faci 10 sessions mes de rehabilitació ( Magneto i ultrasons ) jo li dic que ja n´he fet 20 i que no ha millorat i em diu que no sap que mes fer .  No vaig sortir gaire alegre de la consulta .
Mes tard em vaig trobar un amic que córrer i em va comentar que ell va a un fisio de Blanes que també fa acupuntura , que fa bastants  esportistes , em va passar el telf . ja el trucaré .
Per part meva ja faig estiraments diaris que es el que em recomanen tots , tots vull dir el trauma els fisios , l´entrenador i l´osteòpata .
Seguiré descansant... 


2 comentaris:

 1. Vaja putada... La veritat és que aquestes lesions són molt complicades i ja pot ser que el fisio no sàpiga què més fer. El que està clar és que si en 20 sessions no ha millorat, no crec que calgui fer-ne més.

  De totes maneres, ha de ser una cosa xunga si et fa mal quan camines i tot...
  Crec que com diu el Sebas, potser hauries d'assumir que has d'estar uns mesos sense córrer. I jo buscaria l'opinió d'algun altre traumatòleg. T'han fet alguna prova (ECO o resonància)?

  Jo enguany no sé si aniré a Calella. La setmana abans és la Mitja de Barcelona i és probable que també faci la Marató, que seria 3 setmanes després.

  Molts ànims, i sobretot, molta paciència!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si ja m´han fet una eco i una ressonància . Estaré sense córrer fins que em trobi be , ja aniré buscant metges per buscar me opinions .

   Elimina