Etiquetes

diumenge, 13 de novembre del 2011

Montmeló

Avui he anat a fer la Cursa del Racc que es feia al circuit de Montmeló , la cursa era de 10 kms i a mi em tocava fer un entrenament de 2 hores , he fet 10 quilòmetres abans de començar la cursa , els he fet al carrer voltant el circuit . Un cop dins m´he posat a la sortida i au som-hi , només sortir era de baixada cosa que ha fet que el personal anava a tota llet , jo al meu rotllo , he de dir que el circuit no es pla te dues pujades importants , cosa que et trenca el ritme , lo bo de córrer aquí ha sigut que senties el speaker tota l´estona .
M´he trobat bastant be , menys a les pujades , perdo molt de gas , però be jo venia a entrenar .
En acabar la cursa , passo per l´arcada i segueixo corrent fins a la sortida que estava a uns 200 metres , i quant estava a punt de sortir un voluntari em diu que son dues voltes al circuit per completar els 10 kms , i jo li dic . Però si ja les he fet !! em diu , ah com que he vist que segueixes corrent . Doncs be en acabar la cursa he fet 5 kms mes per completar l´entreno , en total he fet 25 kms . He fet els 10 kms del circuit amb 40:10
Ara em queden quatre setmanes per acabar de polir l´entreno de la Marató de Castelló .

3 comentaris:

  1. quin nevellas que tens joan..tothom a corregut al circuit o anat en bici menys jo !!!!!!!
    salut i kms runner ! ;D

    ResponElimina
  2. Vaja tiradeta llarga més guapa que has fotut!! A més, els 10 Km a 4', així que de qualitat!!

    I la cursa què tal?? Val la pena anar a Montmeló a fer-la o no?? Suposo que almenys per conèixer el circuit ha d'estar bé!

    ResponElimina
  3. Oscar : algun dia hi has d´anar.

    Guillem : Si vas a buscar marca personal no val la pena , però si vas a fer-la per veure el circuit des de dins , si que està be , ja que sempre es veu el circuit des de la tele , ho des de la grada com a molt , en canvi des de dins es veu diferent , el piano ho el desnivell de les pujades i baixades , i les corbes .

    ResponElimina