Etiquetes

dijous, 11 d’agost del 2011

Una de freda i una de calenta .

Aquest dies he sortit a córrer suau , però em trobava que el cos no em tirava , per fer 30 min. em costa molt , encara que sigui a ritme de 6 min el km , i hagut alguns dies que he fet 40 min. i quant en portava 20 em parava , i després i tornava .
Em vaig anar fer una analítica per veure com estava de l´anèmia , ahir mateix surto a córrer i quant portava 3 kms em paro , estava com amb fatiga , vaig tornar caminant .

Vaig anar cap a casa i després vaig anar al metge per veure els resultats de l´analítica .
Mentre el metge mirava els resultats jo li anava explicant que estava cansat i que no tirava ,
i em comenta que no estic be del fetge , ha sortit alterat , i que del ferro estic be , fora de l´anèmia.

Comparem amb la ultima analítica que era del 26 de Maig i m´ensenya que els resultats del fetge està be i que el ferro es baix , jo em vaig començar a trobar amb fatiga a partir del 6 de Juny , a la cursa de Pineda , que el metge creu que aquella fatiga no era de l´anèmia , sino que era del fetge .
El metge creu que potser vaig agafar un virus i que ara l´estic treien de mica en mica .

Ara tinc que anar a fer-me una ecografia al fetge i d´aquí deu dies un altre analítica , per comprovar que no hi hagi res mes .

2 comentaris:

  1. Bé, almenys ja tenim una explicació del cansament, no?

    Com a metge, el que te puc dir és que revisant el post on vas ficar els resultats de l'analítica antiga, aquells resultats no són molt significatius. A part, no sé si te van mirar el Ferro o la Ferritina (que és la que indica millor com estan els dipòsits del ferro...)
    Respecte al fetge, moltes coses poden alterar els nivells dels enzims, com per exemple alguna medicació. En la propera analítica et miraran les serologies, a veure si has tengut alguna hepatitis vírica...

    De totes maneres, si vols consell, em vols enviar les analítiques o el que sigui, el meu mail és guillemfluxa@hotmail.com

    Ànims!

    ResponElimina
  2. Home moltes gràcies Guillem ! Ja te els enviaré .
    No estic prenent cap medicació , si que vaig prendre alguns ibuprofeno per el mal del isquio , però era al juny .

    ResponElimina