Etiquetes

diumenge, 5 de juny del 2011

Cursa de Pineda 2011




Decebut . Amb aquesta paraula la defineixo . No havia entrenat mai tant en una cursa com en aquesta , de fer series de 200 a 33 " de 400 a 1"16 de 1500 a 3"25 i de 3000 a 3"38 no ha servit de res .

Arribo amb temps per agafar el dorsal , escalfo be , faig estiraments i cap a la sortida.

Al primer km el faig tranquil a 3´50 , però noto que no vaig be , que les cames estan fluixes , penso que només es perquè acabo de començar , faig el segon km a 3´45 i ja he patit , ja patia en el segon km , les cames no responien be , aqui ja volia abandonar la cursa però he pensat ja que hi ets fes el que puguis , i així ho fet a mida que anava passant kms mes lents em sortien ,
s´ha ma fet una cursa llarguíssima , al final m´ha sortit 39"04 .

Però en canvi he fet la millor marca en " aquesta" cursa , a l´any passat vaig fer 39"45.

Potser en un altre cursa sortirà millor , però no entrenaré tant .

6 comentaris:

  1. Intentan trobar una mena d'explicació lógica potser el que ha succeït es precisament que t`has passat de forma i has arribat a la cursa una mica sobreentrenat... Però no et preocupis aixó es normal... La propera vegada hauràs de fer un entreno més acurat... Tot i aixó el crono es més que bó...!!

    ResponElimina
  2. Vaig baixar bastant el ritme d´entrenament aquesta setmana , però potser que tinguis raó . La propera serà a la cursa de Premià que aquesta ja aniré amb un entreno sense series , ara estaré un temps sense fer series .

    ResponElimina
  3. Hola joanet, no et preocupis, això és totalment normal, pensa que portes dues maratons en poc temps, i això encara que no t´ho sembli, casca molt. També pensa que amb la calor, els ritmes consten més de sortir. Portes molta tralla a les cames. Pensa que amb l´arribada de les calor i humitat tot costa molt més.
    Però baixar de 40 esta molt bé, també és important el descans també és entrenar. Mira jo, porto 4 mesos descansan jejejejeje¡¡¡
    apa una abraçada
    JP

    ResponElimina
  4. Joan : Ara ja descansaré , aniré fent alguna cursa però sense preparar-la .

    ResponElimina
  5. Tampoc és tan desastrós! Com diuen per aquí, amb la calor i humitat d'aquesta època les marques són molt més difícils d'aconseguir, i portes moltes curses en els darrers mesos.

    Ara a baixar una mica el ritme, després tornar a pujar-lo progressivament i me'n jugo el que vulguis a que si corres per la Mercè, baixes de 37:30

    ResponElimina
  6. Si es veritat dues Maratons et deixen seqüeles . Ja aniré a la Mercè , la he fet dues vegades i m´agrada.

    ResponElimina