Etiquetes

dilluns, 11 d’abril del 2011

CURSA DELS BOMBERS 2011



Torno a la cursa dels Bombers per tercera vegada consecutiva . Estic content de com anat ja que com vaig dir no vaig entrenar gaire després de la Marató , i tot que que feia calor m´ha sortit un registre de 38”13 , a 18 segons de la meva millor marca .
La primera vegada vaig fer aquesta cursa vaig fer 44”25 , a l´any passat 40”01 i aquest any 38”13 “ Vaig progressant “
He sortit amb els companys del club des de Calella , un cop a Bcn escalfament i em poso al calaix de sortida que continuo escalfant , al cap de poc em trobo un parell d´amics , en Rafa i l´Albert , abans de la sortida toca un grup de musica , la cançò de AC/DC Thunderstruck .
Sortida ràpida , passo el primer km a 3´38 , enfilo el paral·lel , que se em fa llarguíssim , deixem el paral·lel i el primer avituallament , al km 3,5 , un parell de glops d´aigua i enfilo la gran via , veig un ciclista amb un globus gran que posa tercera dona , augmento el ritme fins atraparla , amb poso a la seva alçada , i al cap de un segons es posa al costat meu una noia que avança la que anava tercera , es la Susana Ochoa , li pregunto quina marca va a buscar i em diu 38”30 , li comento que em poso al seu costat , i com que veig que va a bon ritme augmento una miqueta de res el ritme i veig que segueix al meu costat , quant arribem al km 7,5 veig que no hi ha avituallament , tinc la boca seca , i molta calor , passem el km 8 i el cilcista amb el globus de la tercera dona ens deixa i s´en va a un 600 metres mes endavant ,
resulta que la Susana anava quarta i el cilcista empanat estava amb ella com si fos la tercera.
Baixem la via Laietana , i quant arribo al km 8 apreto el ritme i deixo a la Suana enrere , arribo a meta , m´espero a que arribi , em veu em fa una abraça un parell de petons i m´agraieix que li hagi fet costat . A fet 38”17 , a rebaixat el temps que tenia previst .
En acabat he anat a fer-me un massatge , de camí em trobo a en Pep , li pregunto quina marca a fet , em diu 35”30 , porta una temporada bestial !
No m´han fet massatges , tenien el Compex , uns electroestimuladors , no ho havia provat mai, està be però prefereixo un bon massatge .

3 comentaris:

  1. Ostres noi... Quin crono..!! En quant entrenis una mica més seriosament segur que baixaràs encara més la teva MMP... Endavant...!!

    ResponElimina
  2. Si que tens raó, si. A mi m'ha passat la bici de la 3a dona passat el Km 8. I la pobre noia que fins llavors devia pensar que anava 3a...

    Molta calor, difícil per millorar marques, i l'avituallament massa aviat i després es trobava a faltar.

    Per cert, jo he passat el 1r Km en 3'39, així que devíem estar a prop. Però amb la gentada que hi havia...

    Enhorabona!

    http://guixerunner.blogspot.com/

    ResponElimina
  3. Carles : Doncs em prepararé la cursa de Pineda "10kms"
    per fer marca.
    Guillem : Si noi ! La pobre noia no s´ho esperava . Segur que estàvem molt a prop però amb la gent que hi havia i tots amb la mateixa samarreta !

    ResponElimina