Etiquetes

diumenge, 30 de gener del 2011

Marxa de Sant Pau mes la propina



Avui em tocava un entreno de 30 kms , i he anat a la Marxa de St Pau , a St Pol de mar a fer-ne uns quants .
Jo soc Santpolenc , actualment resident a Pineda , i aquesta Marxa sempre m´havia agradat , recordo que de petit ja la havia fet alguna vegada amb els companys de cole .
Una Marxa de caire molt popular , arribo aviat escalfo una mica , saludo als amics i coneguts i cap a la sortida , coet de sortida i només sortir em poso em primera posició , només sortir ja es en pujada , pero surto prodent , tampoc estic per tirar coets ja que la setmana passada vaig fer 101 kms i avui em tocava fer la marxa i en acabar fer-ne uns quants kms mes , la carrega que porto a sobre es important i no vaig fresc de cames . Però bueno segueixo i al km 3´5 m´atrapa un corredor , anem junts fins al km 4 i ell va una mica mes ràpid que jo , vaig fent kms i passant els controls , al km 10 atrapo a un corredor , primer em pensava que era aquell que m´havia passat , però veig que es un altre , aquí les coses ja no em quadren , només m´ha avançat un noi !! el paso el saludo i em diu que porto poca diferencia amb el primer , arribo al tercer control i pregunto a quant esta el que acaba de passar , i em contesten , n´han passat 4 .
A la ultima pujada he avançat 2 mes , que segur que han sortit abans d´hora i poc abans del final ens desvien cap a un corriol que hi havia un noi davant meu que havia passat de llarg , l´aviso i em talla el pas i es fot a davant a córrer com un desesperat , a falta de 300 metres esprinto i l´avanço . Arrribo el segon classificat , em pren dos got de cocacola , miro la distancia 14´58 kms amb 1h11"38 saludo a un parell d´amics i torno a arrencar , vaig per la carretera fins al passeig de Calella fins a St Susana i tornar . Tot sumat 32 kms.
Amb dues setmanes he fet 203 kms ,la setmana que ve a la Mitja de Granollers.

3 comentaris:

  1. Quin poltergeist no??? aparexien de tot arreu ! mare meva! bona cursa!!!

    ResponElimina
  2. Bien! el segundo!!! felicidades!!! Esos perfiles en los que se empieza subiendo son un palo, podrían poner las subidas tres o cuatro km después, cuando las patas ya están calientes..jeje.. Muy bien, ahora a por Granollers a consolidar tu gran momento!!

    ResponElimina
  3. Oscar : Si noi he quedat acollonit !

    Rafa : Si segundo porqué no havia gente de nivel . En Sant Pol no tiene opción solo tiene que tirar para arriba de buenas a primeras .

    ResponElimina