Etiquetes

diumenge, 21 de novembre del 2010

JEAN BOUIN



Tercera cursa de la temporada i tercera marca personal consecutiva .

Avui tocava cursa de 10 kms , i com vaig dir fa uns dies , la he fet a una mitja de 3"50 , i he anat amb uns amics , en Jordi H. en Jordi T. en Quim i l´Enric , em arribat aviat i de camí
cap a buscar el dorsal m´he trobat en Xavier Bonastre , que he aprofitat que saludar-lo .



El dia era fresc , pero bueno un cop fet l´escalfament ja n´hi hi penses.
Tret de sortida i el primer km m´ha sortit un pel ràpid , després ja m´he anat controlant , fins al km 7 a Colón , allà puges el Paral·lel , que ha sobre que es pujada venia vent en contra , s´ha m´ha fet llarguíssim , i quant arribes a dalt de tot enfiles en carrer " Lleida " que es mes curtet però puja mes fort , aquí he perdut bastant el bon ritme que portava un cop arribes a dalt una baixada de uns 200 metres i la recta final .
En principi al veure que anava aguantant el bon ritme ja em feia il·lusions de baixar de 38 , però al final m´ha sortit 38"14 , que ja estic content .

4 comentaris:

  1. Enhorabona! genial que ens hem pogut saludar!! la cursa avui era mes llarga que altres anys , no 10km...desde el km 9 es nota els que correm cada any que era mes llarg el ultim km...aixi que mes merit per tu !!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Oscar ! m´agradat poder-te saludar , em pensava que no ens veuríem amb tanta gent .
    A veure si tornem a coincidir !

    ResponElimina
  3. La pujada no era pel carrer València... era pel carrer Lleida !! T'haurà sortit més llarga, això sí, si has anat al carrer València, he, he...!!!
    Bon temps !! Estàs fort ! Felicitats !

    ResponElimina
  4. Ostres quina errada ! Gràcies Xavi , ara ho rectifico . Tu has anat lleuger també , tinguen en compte que vens de dues maratons . Sort a Donosti !

    ResponElimina