Etiquetes

diumenge, 24 d’octubre del 2010

Mitja del Mediterrani




Segona cursa de la temporada i segona marca personal ! Avui mes content ja que aquesta es una mitja , he fet 1h23"44 ! a ritme de una mitja de 3"59 ! he aconseguit baixar de 4 minuts el km en una mitja .
Ens ha fet un clima molt bo , el que jo em temia mes era el vent , hi no en feia .
He quedat amb uns companys del club , i em anat tot junts cap a Castelldefels , jo he fet un escalfament de 20 minuts i cap a la sortida , un cop allà em poso bastant endavant , a on tenia
els companys , tret de sortida i surto amb tot el pelotón , quant porto un quilòmetre i mig veig mes a uns 200 metres mes endavant la llebre dels 40 minuts en 10 kms , augmento el ritme fins a atrapar-lo , faig uns 3 kms amb el grup que va la llebre , però veig que la llebre no
porta un ritme constant , decideixo avançar-la i anar al meu ritme , passo el km 5 amb 20"01 , a una mitja de 4 , pujo una miqueta el ritme fins al km 10 , que el passo amb 39"39 , ja he conseguit baixar de 4 , del km 10 fins al km 13 em costa molt , al km 13 em trobo un noi que quant l´anava a avançar es posa al meu costat i anem tots dos junts fins a km 20 per sota de 4 min el km , ens anàvem motivant un al altre , a cada km , amb un " Vinga un km menys " durant tot aquest tram un altre noi s´ha posat just darrera nostre a xupar , al km 20 esprinto i els deixo enrere i arribo a l´arribada mirant el marcador amb una alegria brutal !
Al creuar la meta espero que arribi aquell noi i ens donem la mà i ens felicitem , i li he dit que m´ha anat molt be fer aquells kms amb ell .
Els companys del club que hem fet la Mitja .

En acabar la cursa m´ha anat a trobar en Rafa i ens hem fet la foto . Durant el transcurs de la Mitja ens hem creuat i m´ha fet un crit d´ànim , li estic molt agraït .

3 comentaris:

  1. Enhorabuena Joan! 3.59!!!! es una burrada!!! sigues en progresión, y vas a llegar muy lejos...
    Me lo he pasado muy bien el rato que hemos coincidido! Mataró te espera....

    ResponElimina
  2. Que bestia ! ehnorabona! penso que et vaig cridar en un creuament !! PINEDAAAAAAAA!!!
    Llastima no veuret !

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies nois , tots tres ahir varem fer marca personal , i ens agrada molt que ens felicitin !!
    Rafa : yo siempre me lo paso bien contigo .
    Oscar : Eres tu !! si que vaig sentir un crit fort que em deia Pineda !! em vaig girar però no vaig veure qui era , gràcies per els ànims .

    ResponElimina