Etiquetes

dimecres, 11 d’agost del 2010

Susqueda - Rupit















Pujada a Rupit amb Btt . Sortida tranquil·la amb l´Enric i en Guillermo .

Aparquem el cotxe a la presa de Susqueda , 355 metres d´alçada ,descarreguem les bicis i comencem a pedalar tranquils , el dia abans havia plogut i la sorra estava tova i ens costava una mica mes pedalar . Tot i que al matí feia fresca , al cap d´un quart ja estàvem escalfats . Anem direcció cap al pantà de Sau , que el pantà de Susqueda es molt gran , ja ho vaig fer una vegada , però m´enrecordava que era tant llarg , des de la presa de Susqueda fins a la de Sau hi ha 18´5 kms , això si , son de bon fer ja que no hi ha pendents fortes .De presa de Sau fins a Rupit el fem tot per un camí emporlanat .
Arribem a Rupit 870 metres d´alçada , busquem un lloc per esmorzar , ens assentem en una terrassa i al veure que no ens prenen nota canviem de bar , aquest segon bar ja ens despatxen de seguida , ens fotem un esmorzar i tornem , ja que som a Rupit passem per el típic pont de fusta llevadís que hi ha , que per cert , el cartell posa " Màxim 10 persones " al moment que passem nosaltres , potser érem 20 i 3 bicis !!
La tornada ja es de cara avall , tornem per allà mateix a ho em pujat , fins cap al cotxe .
Camí de baixada en parem a dinar a un restaurant que ens recomana en Gillermo , 6´80 el menú amb café inclós , no cal dir que el restaurant estava a tope , de fet m´ha sortit mes barat el dinar que l´esmorzar , ja que a Rupit clavant . El recomano , es diu El Racó de Can Tito , es a Sils .
El tram final , m´he permés aptretar una mica , i mentre m´esperava he fet uns estiraments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada