Etiquetes

dilluns, 26 d’abril del 2010

Maçanet




Sortida amb btt fins a Maçanet . Surto des de casa i quedo amb en Mikel al passeig de mar de Calella , ens trobem i fem ruta en direcció a Palafolls per recollir l´Enric , anem fins a Tordera i agafem camí de muntanya fins a Maçanet , a mig camí entre Tordera i Maçanet ens atrapa un ciclista esverat , resulta que es en Quicu , ens acompanya fins a Maçanet i cap a esmorzar , el restaurant a vessar , no m´ estranya està tirat de preu , agafem taula esmorzem .

Agafem camí de tornada i pugem fins al Castell de Maçanet , Castell de Torcafelló .
Tornem arrencar i en una pujada canvio de plat i s´enganxa la cadena , la desencallo i segueixo , al cap de poc enganxo una branca amb la roda i em queda frenada , em costa de treure però al final puc. Seguim baixant fins que arribem a Tordera , aqui en Quicu es despedeix , anem fins a Palafolls i aqui es queda l ´Enric , jo i en Mikel anem fins al passeig de mar de Malgrat i recte fins a Calella , parem a un xiringuito a fer una cervesa . Jo ja em quedo aquí i en Mikel segueix fins a Sant Pol .

Feia temps que no agafava la bici i avui fent una tirada llarga he fet 62 quiòmetres sense pujades massa fortes m´he trobat força be . Estic content.

2 comentaris: