Etiquetes

dimarts, 5 de juliol del 2011

Cursa de Premià 2011

Doncs acabo la temporada amb la cursa de Premià , després de la cursa de Pineda he baixat molt els dies d´entrenament , ja que anava cansat , que serà de l´anèmia .
La cursa en feia a les 19.30 , arribo amb molta antelació a les 18:00 per poder aparcar a prop de la sortida , recullo el dorsal i al cap de poc comencen a arribar companys del club , ens posem els dorsals , fem la xerrada i anem a escalfar ( com si no fes prou calor )
Anem cap a la sortida i a l´atac , jo ja sabia que no faria res de bo , però com que els primers kms de la cursa son de baixada doncs em trobava be , això si quant em arribat al passeig de mar , que corriem en sorra , a partir del km 6 ja anava fos i a partir del km 7 tot era de pujada , aviem de pujar tot el que em baixat , s´ha m´han fet els 3 últims kms eterns .
Al final he fet 40"55 .
La victòria masculina i femenina han sigut del C.A. CALELLA

Ara toca descansar , la veritat es que no ser que fer , si fer descans de còrrer tot el mes de juliol , ho sortir encara que fos un dia a la setmana .

3 comentaris:

  1. Jajaja!! Sabies que no faries res de bò, però a l'atac!! Jo a Sant Andreu també he patit pel mateix. Si és que és molt difícil controlar-se!

    Descansa del tot, home! Que així desconnectes també el "tarro"

    ResponElimina
  2. hola joan, jo de tu descansaria tot el juliol i mig agost, podrias agafar la bici, ara et convé desconexió total del correr, fes-me cas¡¡¡ t´ho dic per experiencia¡¡¡
    una abraçada

    ResponElimina
  3. Primer de tot us dono les gràcies per els vostres consells , ho valoro molt .
    Doncs us faré cas i faré descans , per començar descansaré tot el mes de juliol , les articulacions m´ho agrairan .

    ResponElimina