Etiquetes

dilluns, 18 d’abril del 2011

Maratón de Madrid






Una Marató de por .

Vaig anar a fer la Marató de Madrid i com vaig dir fa uns dies , la vaig fer sense preparar-la gens , no vaig fer ni series ni tirades llargues , i una setmana abans de la Marató vaig fer la cursa dels Bombers a bon ritme .
Però encara vaig complicar mes les coses , i sense voler , ja que el dimarts em vaig lesionar , em vaig fer una estrebada als isquios , i un desgarre . El dimecres vaig trotar 25 minuts molt suaus i em feia mal , vaig anar al fisio i em va dir que tenia que descansar , i vaig descansar fins
diumenge .

El diumenge al matí escalfo una mica i ja notava molèsties , em poso a la sortida i començo a córrer, vaig amb la intenció d´anar a seguir les llebres de 3h15 , surto prudent , la sensació es d´anar molt fresc , i molt suelto , però vaig sentint molèsties a cada passa .

Les llebres sortien des de la mateixa línia de sortida , jo sortia mes endarrere , però de mica en mica els anava guanyant terreny , però no vaig atrapar les llebres de 3h 15 fins al km 10

Vaig amb les llebres còmodament i disfrutant de l´ambient , mira si anava despreocupat del ritme que en cap moment vaig saber a quin ritme anava al km , no vaig apretar el lap en cap km

Cap el km 28 a la Casa de Campo em feia bastant de mal i vaig afluixar el ritme , sortin de la casa de Campo ve pujada , i fins a meta casi tot es de pujada , vaig agafar un ritme i anar fent , quant vaig passar per el km 38 em pensava que em petarien els isquios , em feien mal , però pensava que només son 4 kms , però quins 4 kms tot de pujada , el km 39 ja es veu el parque del Retiro que es ha on hi ha la meta , però el rodegem , pero el rodeig dura 2 kms , no s´acaben mai !
Una vegada arribes al Parque venen un 500 metres de baixada i arribes meta .
L´alegria que tenia a sobre era abismal , ja que des de el km 28 em pensava que petaria dels isquios .
Al final m´ha sortit un temps de 3h17"05 .

Es una Marató dura per les seves pujades i baixades , aquí el que baixa de 3 hores es que està fort de veritat. I jo fins al km 28 anava bastant sobrat de forces , si no hagués tingut la lesió podria haver seguit les llebres de 3h15 amb molta comoditat .

4 comentaris:

  1. Ostres, Joan..!! Aixó teu ha estat espectacular...!! ja pots estar super satisfet.. Fer aquest temps a Madrid amb les condicions que l'has fet demostra que el dia que preparis un Marató a conciencia tens moltes possibilitats de tornar a baixar de les 3 hores.. Molt be..!!

    ResponElimina
  2. Ei Carles ! Vaig pensar amb tu quant em vas avisar que aquesta Marató es dura . La propera Marató que tingui intenció de baixar de 3 hores buscaré fer 2h58 , però encara no se quant.

    ResponElimina
  3. Joder! Vaja mèrit que té això! Tenies pensat fer la marató i la setmana abans corres a Bombers molt a prop de la teva millor marca!!

    Tenc moltes ganes de córrer MAPOMA algun any, però l'any que vé crec que em decidiré per la de Barcelona, que la vaig fer fa 3 anys i per fer marca és molt més adequada.

    ResponElimina
  4. Gràcies Guillem . A Barcelona jo i tornaré aquest any , i per fer marca , ja podriem anar junts .

    ResponElimina