Etiquetes

diumenge, 16 de gener del 2011

Mar i Murtra 2011







La Mar i Murtra de Blanes no la havia fet mai , i aquest any tenia la intenció de no fer-la , però com que la majoria dels companys del club que estem preparant la Marató i anaven he decidit fer-la , a sigut una decisió d´última hora , ens tocava fer la cursa com un entrenament , avui teniem un entreno de 20 kms i els em fet a la Mar i Murtra .

Tot a anat força be, em quedat els del club per anar tots junts , un cop a Blanes , sense cap problema per aparcar ja que tenen un aparament molt gran , anem a buscar els dorsals i a escalfar una mica , de fet feia falta escalfar ja que feia molt fred , i això que la cursa es a les 9:30 .

Abans de la sortida l´entrenador ens comenta que no apretem que es un entreno , aquesta vegada li faig cas , ens posem al calaix de sortida i com sempre em trobo gent coneguda que aprofito per saludar .

Tret de sortida i al primer km molt apretat de gent , a partir de segon km ja pots anar mes suelto , al meu costat s´hi posa un company del club que m´acompanya casi tota la cursa ,

A partir del km 10 comença la pujada fins al km 16 , cosa que pujo còmode sense apretar massa i a les baixades mes aviat em deixo anar , tampoc era cuestió d´apretar en un terreny que no estic entrenat . Baixem fins a Blanes i em de creuar un pont que far varies ziga-zagues , just a l´entrada del pont km 18 hi ha un controlador i al veure que porto la samarreta del Calella em comenta que el primer classificat es del Calella , Oscar Rodriguez , era d´esperar , va fer 31”45 a la cursa dels Nassos . Un cop atravessat el pont queden 2 kms plans i amb asfalt , el meu terreny , aquí canvio el ritme i accelero notablement fins a atrapar el grup que tenia davant meu , un cop passat el grup he vist que no hi tenia ningú a davant i he apretat per deixar mes marge amb els de darrere per poder entrar a meta sol i així m´asseguro que si fan fotos no em tapa ningú .

Un cop acabada la cursa ens anem retrobant els del club i esmorzem junts .

Al anar a buscar el cotxe ens em trobat que a un dels companys li han trencat el vidre la furgo , tot i que i havia policia vigilant el parking , en principi a trobat a faltar 20 euros .

Per lo que fa la cursa a anat be , m´ho he agafat be , i m´ho he passat be , la part negativa ha sigut que al company li han trencat el vidre i l´han robat 20€ .

He fet un temps , "segons marca el meu crono " falta que surtin els resultats oficials .1 h 25"51

Quant tingui els resultats oficials ja ho posaré , i si trobo la foto de l´arribada també .

Resultats oficials : TEMPS 1H 25 "47 POSICIÓ GENERAL .103 POS.CATEGORIA . 64

8 comentaris:

  1. Pel que veig, un perfil una mica dur... Pero el que es important es gaudir alhora que fas un bon entreno cara al Marató.. Es una cursa de la que m'han parlat bé... A veure si la propera puc ser-hi...

    ResponElimina
  2. Si la pujada mes que dura es llarga , però si no vas a trencar el crono la pots pujar be . La cursa està força ben organitzada , molt ben senyalitzada i molts voluntaris a cada desviament , impossible desviar-se de camí , a l´arribada entrepà beguda i medalla obsequi i sorteig de regals .

    ResponElimina
  3. Quin número de dorsal tenies? Puc mirar si tinc la foto. Aitor Roger (BLANES)

    ResponElimina
  4. Hola Aitor , tenia el 1129 . Moltes gràcies !

    ResponElimina
  5. Vaya tachuela!! la bajada debió ser peligrosa. Venga Joan, que va quedando menos para Barcelona!

    ResponElimina
  6. Aquest tipus de cursas m´agraden molt ! ja comences a tope crack!

    ResponElimina
  7. Rafa : La subida bien , se hacia larga pero bien , la bajada demasiado fuerte para mi , bajaba con cautela.

    Oscar : A l´anyb que ve quedem , que la farem junts !!

    ResponElimina