Etiquetes

diumenge, 2 de gener del 2011

CURSA DELS NASSOS 2010






Acabo l´any corrent i amb marca personal !! 37 " 55 !!!

A lány passat ja la vaig anar a fer per primera vegada , que també vaig fer marca en aquell moment , vaig fer 39"12 , i aquest any volia tornar a repetir aquesta cursa .

Un dia tot entrenant vaig coincidir amb en Joan Pera , un gran referent per mi , i em va comentar que ell també hi anava , em a dir d´anar-hi junts , hi així ho vam fer .

El dia de la cursa anem junts cap allà junts amb dos nois mes , un cop allà fe
m uns estiraments un escalfament i mes estiraments , mentre escalfem aprofito per preguntar-li coses sobre entrenament , ja que val la pena pendre nota quant parla , ja que en sap molt i porta molts anys de running a ritmes boníssims , ara està passant una mala
època per una lesió , però tard ho d´hora ja tornarà a fotre guerra .
Anem cap al calaix de sortida , cadascú al que li toca , al meu calaix , tinc molta feina per entrar , està atapait a mes no poguer , em coloco a dintre com puc , i a esperar que el senyor alcade de Bcn faci el tret de sortida .
Un cop arrenco a còrrer , els primer quilòmetres feina per anar còmode , i ha
molta gent i tinc que anar fent esses , anar avisant " PASO ! i tot i així a vegades quedava
encasellat , arribo al km 5 amb 19"07 10 segons mes lent que els 5 primers de la Jean Bouin , vaig mantenint el ritme i itentar pujar-lo una mica fins arribar a la diagonal , ( KM 8 ) aquí ja apreto i em surt a 3"38 , queda un km , ho donc tot fins arribar a meta , em surt l´últim km a 3"27 .
Entrant a meta a 3"27


Objectiu aconseguit , he pogut baixar de 38 minuts , un cop creuada la meta
vaig a buscar l´ampolla de Powerade i a trobar a en Joan P. Compartim experiències , ell em diu que no s´ha trobat massa còmode però lo mes important es que la he pogut fer . Ha fet 36"30
JOAN m´ho he passat molt be anant amb tu !

Jo he de dir que no les tenia totes de cara a la cursa ja que feia una setmana que que estava fent uns entrenaments horrorosos , em trobava molt pesat , i que no tirava . He sortit per sensacions i he pensat prova-ho .

Ara ja començaré a preparar la Marató de Bcn , ja son ritmes mes lents , però mes kms .
Entremig aniré a fer la Mitja de Granollers .

11 comentaris:

  1. Felicitats..!! No pots queixar-te amb els ritmes que portes i la forma que tens el Marató de BCN segur que serà un èxit..! Bons entrenaments..!!

    ResponElimina
  2. Estas super fort.Has batut totes les marques una darrera de l´altre! El treball dona aixo...resultats...que segueixis gaudint Joan!
    Enhorabona! les fotos molt bones!sobretot la de entrant en meta volan....

    ResponElimina
  3. Carles : Gràcies Carles , estic molt content , la veritat es que veig amb optimisme baixar de 3 hores a la Marató .

    Oscar : De fet aquesta es la SISENA marca personal consecutiva , com tu dius ha sigut gràcies a un bon treball . La foto es una passada !!

    ResponElimina
  4. De nuevo mr Marcapersonal al ataqueeee!! La foto es buenísima, muy buen estilo de velocista...
    Bajar de 38´ ya es cosa seria, Joan, y tú mejor que nadie sabes lo que cuesta llegar ahí, así que muchas felicidades por tu nueva proeza. Aunque a estas alturas ya no me sorprendes, eres un enorme competidor que sabes darlo todo en cada carrera. Date caña que BCN está muy cerquita...Un abrazo!

    ResponElimina
  5. Rafa : Hasta yo me he sorprendido al ver la foto con el estilo . Bajar de 38 cuesta mucho , pero que sepas que tu puedes !! Estas entrenando muy bien y esto saldrá reflejado en St Antoni.

    ResponElimina
  6. Hola Jordi , gràcies una bona manera d´acabar l´any !

    ResponElimina
  7. Impressionant. Felicitats!.

    ResponElimina
  8. Molt bé Joan! A baixar de 3h a la Marató

    ResponElimina
  9. Ho itant ! entraré a meta amb en Pep . La foto finish serà xulíssima .

    ResponElimina