Etiquetes

diumenge, 13 de juny del 2010

Entrenament



Entrenament de qualitat per muntanya amb uns cracks .

Doncs si , avui he anat a còrrer amb en Joan Serra , en Josep Mª Grima , l´Edu Sauleda i en Joan Manel . Em sortit a primera hora del matí , jo ja anava una mica tocat , jo no sabia com m´aniria , ja que feia temps que feia muntanya , i a mes a mes , ahir vaig fer 67 kms de btt .

Sortim de Sant Pol l´Edu en Joan s. i jo anem tranquilets per escalfar fins al camp de golf de Sant Cebrià , allà ens trobem amb en Josep Mª i en Joan Manel , des de allà ens enfilem per els eucaliptus , que es una pujada molt llarga , en Joan i en Josep mª es despunten del grup i pujen a tota ostia un cop dalt , baixem fins a la plaça Sant Andreu , i ens enfilem cap el radar de Calella , una altre pujada mortal , aquest pujadot es despunten els dos mes forts , en Joan i en Josep Mª , pero no em treuen massa distancia .
Esperem que arribin els dos que falten , jo mentre espero em miro una serp que voltava .

Baixem a les escombraries de Calella , i cap el turó de les Guilles , pujant per la paret d´en Drake , per acabar de rematar .
Després l´últim tram fins a moré , que baixem forts .
Arribem a la platja i ens fotem un bon bany , que ens anat la " mar " de be .

A sigut un molt bon entrenament , ja que de pas que t´ho passes be en bona companyia , n´aprens dels bons a l´hora de fer muntanya , també agafes mes força a les cames , que sempre va be .

2 comentaris:

  1. BOna ruta , bons kms si segur bona cia...!! n salud desde el garraf Joan !!!!

    ResponElimina
  2. Chulísima la ruta.. a ver si me llevas un día por ahí a meternos caña de la buena...

    ResponElimina