Etiquetes

dissabte, 1 de maig del 2010

Fuirosos




Avui sortida amb btt amb l´Enric fins a Fuirosos .
Em pujat per les escombraries de Calella i per camí principal que va cap a l´esplai , a l´alçada de la font dels amics a començat a ploure i ens em aixoplugat sota un arbre uns cinc minuts fins que a parat , em tronat a reprendre al marxa fins a l´esplai i allà em tirat avall direcció a Fuirosos , el camí es podia baixar be , no hi havia massa pedres com altres vegades , però estava ple d´arbres estimbats , i un altre vegada he tingut que parar perquè una branca s´ha futut a la roda .
Un cop em arribat a els llacs , em agafat el primer camí que trenca a l´esquerra .

No i havia passat mai , es un camí amb moltes pedres i puja bastant fort , em arribat a dalt bastant estovats . Em tornat fins a l´esplai i tornada per el camí principal fins a casa .

La baixada de l´esplai fins a els llacs ens ho em passat pipa !

7 comentaris:

  1. Hola compañero, mi nombre es Alexander del blog corrertraselviento y te escribo desde Tenerife. He visto tu blog a través de otro y la verdad que me gusta mucho, por dicho motivo me hago seguidor del mismo y pasaré a leerte con regularidad. Un fuerte saludo y a seguir así.

    ResponElimina
  2. Hola Alexander , gracias por seguir mi blog , hace poco que lo he estrenado , ya he hecho una mirada al tuyo , ya tienes un seguidor mas .

    Salud y kilómetros

    ResponElimina
  3. Vaya perfil!!! al final me voy a tener que comprar una bici....

    ResponElimina
  4. Te lo aconsejo , va bien para cambiar un poco el chip los días de descanso de running . A mi me gusta salir por montaña tranquilo , no miro ni cronos ni medias , solo la altura que me marca el fore por curiosidad , y cuando llego a casa miro por el google earth por donde e pasado . Alguna vez me he descargado rutas y las he instalado al fore para hacer un recorrido que no me se .

    ResponElimina
  5. Muchas gracias Joan por los ánimos. Solo el exceso de confiansa me puede jugar una mala pasada mañana en la carrera. Ya te contaré como me salió. Voy muy motivado y con muchas ganas. Un fuerte saludo y a seguir asi.

    ResponElimina
  6. Ei Joan! Molt xulo el perfil però si el poses amb els kms i no amb el temps et quedarà molt més real... com ha anat per Palafolls??? Jo demà sortiré a rodar 1h per la tarda si vols podem quedar ja hem diràs el què!

    Fins ara

    Pep

    ResponElimina
  7. Gràcies per els consells Pep , ja he fet l´entrada de Palafolls , a anat força be . Ja et trucaré.

    ResponElimina