Etiquetes

diumenge, 9 de maig del 2010

Cursa popular de Palafolls

Avui he anat a la cursa de Palafolls , es una cursa sense cronometrar , el recorregut està molt bé , el 80 % es de terra i el 20 restant d´asfalt , te algunes pujadetes , cosa que a mi a la pujada em costa , ja m´ho he agafat tranquil . Tot i així m´ha sortit una mitja bastant bona , a 4´29 , amb un temps total de 39"57 , la distancia de la organització era de 9 kms al garmin m´han 8´9 kms .

No se amb quina posició he quedat ja que a l´arribada no t´ho deien , però be la qüestió es m´ho he passat be i amb bones sensacions .
Aquesta cursa hi he anat amb en Guillermo i l´Enric . Que després de la cursa ens han donat un entrapà que no valia res , en Guillermo ha sigut l´únic capaç de menjar-so tot , com que ens ha vist amb cara de pena a mi i l´Enric ens ha convidat a un tallat i un donut , " GRÀCIES GUILLERMO "


Foto amb l´Enric , en Guillermo i jo , es abans de la sortida , encara fem bona cara , jeje..
Els del camping , son molt simpatics , son pare i fill , el fill es l´Aitor , te 15 anys i te una marca de 38"46 als 10 kms !!

6 comentaris:

  1. El bocata de ARenys es muy rico....
    Vaya perfil, para disfrutarlo y sufrilo a la vez.

    ResponElimina
  2. Ya lo creo , hace dos años que me lo como , y ademas una vez me tocó el sorteo , un bolso de mimbre , mi mujer estaba contenta .

    ResponElimina
  3. Espero verte en els 12km d´Arenys , pujare a córrer amb don Rafa.
    Un salut i et segueixo desde Gavà.
    Oscar.

    ResponElimina
  4. Hola Oscar , benvingut al blog , Si que ens veurem a Arenys ,però jo aquest any la faré caminant amb uns amics .

    ResponElimina
  5. hos agafo la foto pel meu tdr ok??

    ResponElimina