Etiquetes

dimarts, 20 de març del 2012

Bici nova

Vaig prendre la decisió de deixar de córrer fins que em trobés be , i anava al gimnàs a fer Eliptica ,  però això de fer 45-50 minuts al dia es tant avorrit que vaig agafar la bici que tinc , que es un ferro vell i atrotinat i anava per el passeig de mar , des de Calella fins a Blanes , i veia que no em molestava .
Doncs he pres la decisió de comprar-me una bici per poder sortir per muntanya , cosa que m´agrada molt hi que feia temps que no ho feia ja que la bici que tenia abans per anar per muntanya me la van robar.
Aquesta lesió m´ha fet tornar a la muntanya . Amb bici no soc competitiu ni li foto canya , m´agrada mes fer la sortideta i avall , en plan excursionista  , sortir amb els amics anar a esmorzar i passar un mati de cap de setmana agradable .

Avui es el primer dia que la tinc hi ja le enfilat per la muntanya , he fet 15 kms amb un desnivell acumulat de 900 metres . Anat be amb bones sensacions .
La intenció es agafar-la cada dia una mica , ja que sortir de casa per fer esport desconecta molt .

4 comentaris:

  1. bé joanet bé¡¡ millor descansar totalment de correr fins no estar ben recuperat, el tema de la bicicleta és molt bona opció, per ser esport no cal ser competitiu, cal disfrutar¡¡¡
    una abraçada
    recuperat, salut i quilòmetres¡¡¡

    ResponElimina
  2. En Joan Pera l'ha clavat. La competitivitat no és necessària per passar-t'ho bé. Ara que, qualsevol que et vegi segur que et provoca una mica per provar-te. Amb aquesta màquina impressiones, segur...

    ResponElimina
  3. SI Joan , crec que he triat la millor opció i tens tota la raó cal " disfrutar "

    Sebas : En Joan es tot un referent per mi . De picats sempre en trobes en qualsevol esport ,però si m´hi trobo ja miraré d´anar a la meva . Cuida´t !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com diuen per aquí dalt, més val descansar de córrer fins que estiguis totalment recuperat.
      I mentre amb la bici, tot i que no sigui competint, segur que suaràs!!

      Elimina