Etiquetes

dissabte, 14 de gener del 2012

El dijous em vaig visitar amb el osteòpata i fisio em va fer petar l´esquena i em va trobar be , em va estirar molt el isquio , i em va apretar el piramidal , que el piramidal quant em tocava em feia mal.
El divendres segona visita al trauma i segona infiltració . Després de la primera infiltració la lesió no vaig tenir gaire millora , i el trauma em va tornar a infiltrar i una setmana mes de descans total , ja estic bastant preocupat ,el divendres que ve tinc visita un altre vegada , en cas de que no millori hi ha varies opcions que em va dir i que no em fan gens de gràcia  .

Una seria de fer un petit tall al isquio , per què diu que el isquio està molt tibant i amb un petit tallet es relaxaria . L´altre opció seria una infiltració de toxina botulinica , el que passa amb  aquesta toxina es que et deixa la musculatura fluixa durant dos mesos .
El que faré es buscar algún altre trauma per tindre una segona opinió .

4 comentaris:

  1. Exactament on t'han infiltrat?? Perquè pel que expliques, sembla que el teu problema és més muscular...
    Jo també demanaria una segona opinió abans de fer una cosa que pot ser agressiva

    ResponElimina
  2. Hola Guillem . M´han infiltrat al isquio just ha on comença a sota el cul , i t´he de dir que amb aquesta segona infiltració trobo millora . De moment , espero que sigui la definitiva .
    Per cert aniràs a la Mitja de Calella aquest any ?

    ResponElimina
  3. Ja saps com m'estimo córrer...jo no vaig voler passar pel quiròfan, sempre és un risc. Això sí, vaig estar-me un anyet sense fer net. El millor de tot és que t'ho prenguis amb calma, busca segona i tercera opinió, les que calguin. Para de córrer i reforça musculatura dels isquios...i el dia que puguis tornar-hi, fes-ho només sobre gespa (a poder ser) o terra (no sorra de platja). I comença fent 1 km o dos al dia. Però hauries de parar...crec jo.

    Molta sort
    I ànims!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per els teus consells Sebas . Ara porto cinc setmanes sense córrer . Be de fet vaig fer la Marató de Castelló vaig descansar quinze dies vaig córrer tres dies a cinc quilòmetres dia a ritme de 6 i vaig tornar a descansar fins ara.

      Elimina