Etiquetes

diumenge, 6 de novembre del 2011

Dubtes.

El diumenge que be hi ha la cursa del Racc que es fa al circuit de Montmeló , jo m´hi vaig apuntar ja fa temps , sense pensar-ho , em feia il·lusió córrer al circuit .
Però resulta que ara estic preparant la Marató i justament el diumenge tinc una tirada de 2 hores i dissabte tinc series , ara estic amb el dubte . No ser si modificar el pla d´entreno i anar a fer la cursa i em perdo la tirada llarga , ho no vaig a la cursa i em dedico a fer el pla que em toca .

Que en penseu vosaltres ?

4 comentaris:

  1. No sé com aniràs d'horaris, però podries intentar moure les sèries a dimecres o dijous, i la tirada llarga a dijous o divendres, o passar-la al dimarts, per exemple.

    Unaltre opció és fer la cursa sense anar ràpid, només rodar, així vas al circuit, i abans o després fer els Km que et faltin per la tirada llarga.

    De totes maneres, no sé com ets d'estricte tu amb els plans. Jo no ho som massa, i a més, a tu encara te queden 5 setmanes per la Marató i tens temps de sobra...

    ResponElimina
  2. hola joan,jo penso que no cal que modifiquis els entrenos, el diumenge pots fer igualment tirada de 2 hores despres de la cursa o abans, es un entreno, l´´objectiu es un altre i temps per fer la marato el tens.
    apa salut i quilometres

    ResponElimina
  3. Estic amb en J. Pera. Cursa, amb propineta, a ritme de tirada llarga.
    Sort!!!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a tots per les vostres opinions . Doncs si faré això , abans de començar la cursa faré 5 kms a ritme d´entreno + cursa + la resta que em falti .

    ResponElimina