Etiquetes

diumenge, 8 de maig del 2011

Cursa popular de Palafolls 2011



Avui he anat a la cursa de Palafolls , es una cursa popular que es còrrer sense xip , aquesta es la tercera vegada que la faig , i sempre i vaig amb dos amics , en Guilermo i l´Enric .Moments abans de començar .

Jo puc còrrer bastant be però encara em fa mal l´isquio , de totes maneres no em puc queixar de com anat , el recorregut es de muntanya però amb pujades no gaire fortes , això es un recorregut molt guapo . La cursa es de 9 kms però el Garmin m´ha sortit 8´80 kms

Durant la cursa
m´he trobat molt be de cardio , però de cames he notat com si faltes entreno ja que quant veia una baixada ho un tros planer no tenia prou forces per apretar .
Els primers kms erem un grup que anàvem junts , però a partir del km 4 el grup s´ha trencat he tingut enganxat a l´esquena un noi del fondistes Blanes una bona estona ven be fins al km 7 a partir d´aquí s´ha posat al meu costat però al darrera venia un altre noi i tots dos estàvem
pendents de que no ens passes , a la recta final em esprintat i el del Blanes m´ha passat .
Al final he fet un temps de 38"13 , es el meu millor temps en aquesta cursa .

En acabat ens han donat una samarreta una ampolla d´aigua i un entrepà que no
valia res , així que em anat a un bar a esmorzar com déu mana ( Encara ens faria mal aquell entrepà )
Aquí si que em esmorzat be

Ara ja si que a veure si em recupero del tot i puc entrenar be de cara a Pineda .

5 comentaris:

  1. Llàstina de l'entrepà.. Ja que el donen al menys que tingui bona pinta....!! Pel demés has fet una bona cursa i a bon ritme...!! Salutacions..

    ResponElimina
  2. bon profit runingman¡¡ bon premi i ha seguir entrenant¡¡¡¡ per cert la conferència del deport d´èlit de calella, Vas sentir parlar d´esport? jo no sols de propaganda del centre, jejejje quin marketing¡¡¡¡

    ResponElimina
  3. Carles : L´entrepà hem arreglat el problema ràpid jeje.. La cursa molt be

    Joan . Tens raó Joan ! de tot menys d´esport . LLàstima que no poguessis venir a la que va fer en Kilian , va estar super be !

    ResponElimina
  4. Si has fet el teu millor temps a la cursa, vol dir que segueixes en progressió, que és el que importa.
    Cursa sense xip? Ja en queden poques d'aquestes, eh!

    ResponElimina
  5. Si es cert Guillem , segueixo progressant de mica en mica . Es sense xip , es una cursa popular , donaven copa als 5 primers/es .

    ResponElimina