Etiquetes

dilluns, 7 de març del 2011

Marató de Barcelona 2011



Aqueta marató l´objetiu principal era baixar de 3 hores , i ho he aconseguit !! 2h59”15 !!!

Abans d´anar a Barcelona ens trobem uns quants del club per anar junts , un cop allà ens canviem tranquils ja que anem ve de temps , buidem la bufeta i a escalfar , vaig escalfant fins al meu calaix de sortida i com que entro dels primers al calaix aprofito per escalfar 20 minuts allà dins fent voltes , al cap de una estona el calaix estava ple a tope , veig que entren companys del club , ens saludem i ens desitgem sort , jo pregunto per en Jaume , no en saben res , fins que un em diu que està mes enrere , vaig caminant per dintre el calaix fins que el trobo , al cap de ben poc fan el tret de sortida , sortim primers kms està ple a tope de gent corrents , ens diem que em de buscar el glogus de 3h , anem agafant ritme i al cap de 2 kms agafem els globus , però son els de 3h15 , els passem i anem de cara atrapà els de 3h , no els atrapem fins a la diagonal al km 5 , ara només es tracta de seguir-los fins a meta .

Derrera els globus de 3 hi ha molta gent , a els avituallaments costa agafar aigua ,

però entre en Jaume i jo ens ho anàvem fent si podía agafava dues ampolles , una per ell i a vegades al l´inversa , al mateix passa amb les esponges .

Aquí entremig hi soc jo .

Jo amb aquesta marató he begut molta aigua , tenia por d´agafar rampes com a l´any passat hi m´havien dit que era per falta de hidratació , me hidratat moltíssim .

Les sensacions son molt bones , fins hi tot hi ha esotnes que anem parlant , fent alguns comentaris .

Passat el km 30 aquell gran grup que seguien la llebre ja no es tant gran , hi es pot córrer millor.

Passem el km 37 just a on vaig agafar rampes a l´any passat I en Jaume em veu be hi em comenta que tiri , jo li dic que no , però quant arribo al km 40 aquí en ve un moment d´eufòria i començo apretar , avanço les llebres i un quants corredors , mentre els passava m´animaven “ Venga chaval !! por debajo de 3 horas !! En el km 41 i poc noto una molestia al isquio , com un principi de rampa petit , afluixo el ritme , molt espantat fins a la recta de l´arribada , allà torno apretar fins a meta , en giro espero que arribi en Jaume i ens abrassem perquè em baixat de 3h , l´alegria que tenim a sobre es bestial !!

Em anat 40 corredors del club i vuit per sota de 3 h .

21:23--20:46-21:13-21:12-21:15-21:04-21:38-21:31-09:16
Els parcials son molt clavats , les llebres han fet una bona feina .

He quedat el 560 de la classificació general i el 306 de la categoria .

Aquesta es la marca personal que mes m´aprecio de totes , ja que preparar una Marató no es fàcil .

4 comentaris:

  1. Estava cantat ! ENHORABONA !!!!!! aixo es ja de un altre planeta !!!!!!!!! quina pasada!!!!!! Llastimo no te vist! forta abraçada , disfruta que tho has guanyat !

    ResponElimina
  2. Oscar !! Moltes gràcies ! M´hagués agradat veure´t , ja vaig estar mirant si us veia a tu i en Rafa .
    Ho estic disfrutant molt !! Una abraçada .

    ResponElimina
  3. Enhorabuena!!! Sub tres a la primera intentona!! Un gran día que seguro recuerdas siempre!!! Muchas felicidades!!!!

    ResponElimina
  4. Muchas gracias Rafa ! Un día inolvidable !!

    ResponElimina