Etiquetes

diumenge, 5 de desembre del 2010

Mitja de Mataró



Quarta cursa de la temporada i quarta marca personal consecutiva ! Aquesta m´ha costat molt els últims kms ja que son de pujada . Temps 1h23"11 amb una mitja de 3"57 min/km .
Fa uns dies ja vaig dir que intentaria fer marca , i he pogut !

Ens ha fet un dia ennuvolat però per sort no feia gaire vent , els primers kms de la cursa son de baixada , cosa que això enganya molt a la gent ja que surt disparada i quant arribes a baix els acabes passant , he passat per el km 10 amb 39"13 a una mitja de 3"55 , tal i com tenia previst ,
aquí em toca el vent de cara però com que es fluixet intento aguantar el ritme , arribo al km 15 amb un temps de 58"56 , a una mitja de 3"55 encara , i arribo al km 20 amb 58"56 a una mitja de 3"56 , aquí enganxes un tros de pujada , i 1,097 km final amb 4.14 , amb pujada .

Com deia que la gent sortia massa ràpida , en el km 5 estava amb la posició num. 216 , en el km 10 en la posició 165 en el km 15 en la posició 154 , en el km 20 en la posició 140 , i al final el 135

Com es tradició la mitja de Mataró sempre ens omples els armaris amb un ampli lot de productes . Es un dels atractius d´aquesta cursa , ja que les inscripcions van durar 1 dia !
Amb el Jordi i la Marta
He tornat a coincidir amb en Xavier Bonastre , estava just a la llitera del costat meu mentre ens feien un massatge . Em estat comentant la cursa i les properes que tenim mes endavant , està fort el paio , ha fet 3 Maratons en 5 setmanes !!

6 comentaris:

  1. Un altre cop enhorabona Joan! genial estar una estona junts.EL Xavier no va neixer a la Terra...
    Fins aviat ;D

    ResponElimina
  2. Gràcies Oscar , m´agradat tornar-te a trobar , be millor dit , m´has trobat tu a mi . En Xavier explica que ha fet una Marató com si anés a comprar el pa .

    ResponElimina
  3. ostres joan, felicitats, si continues amb aquesta projecció a la mitja de granollers "fotaran un marcon".
    vinga anims i salut i quilòmetres.

    ResponElimina
  4. Eii Joan ! Gràcies , a Granollers estaré en ple entrenament de Marartó , però com que el terreny es mes favoravle que Mataró intentaré fer una bona marca . Ens veiem als Nassos !

    ResponElimina
  5. Enhorabuena Joan! has consolidado un 1h23, lo que te lleva con muchas garantías a buscar bajar de tres horas en Barcelona.

    ResponElimina
  6. Si ! voy por buen camino para el sub:3h en maratón .
    Para bajar de 3h tengo que ir a una media de 4"15 , y en esta media he ido a 3"57 , en principio a 4"15 voy a ir cómodo , que de eso se trata . Un abrazo

    ResponElimina