Etiquetes

dimecres, 17 de novembre del 2010

Aquest diumenge aniré a fer la Jean Bouin , no es que vagi a buscar marca , es mes per agafar xispa de cara la mitja de Mataró , be i també perquè hi vaig amb 3 amics mes .
Estic entrenant molt be i fort , el entrenador del club ens ha fet un entrenament per la mitja de Mataró , es un entrenament dur , però amb gent es porta bastant millor .
Ara fa uns dies que també he començat a nedar , la feina que tinc em carrega bastant , ja que es una feina fisica , haig d´aixecar pes , m´haig d´ajupir , i estic tot el dia a peu dret ,
i em van aconsellar que nedes , i així ho vaig fer , cada dia quant surto de la feina faig unes quantes piscines a ritme còmode i acabo molt relaxat .
I de cara a la cursa de diumenge sortiré a ritme de 3´50 , i intentaré arribar fins al final amb aquest ritme , l´últim km es de pujada . I res esperar que tot vagi be.

3 comentaris:

  1. Has pres una gran decisió, nedar a mes d'un bon complement físic et permetrà desenvolupar el tronc superior per compensar d'alguna manera el treball habitual de la musculatura de les cames.. Bona cursa la Jean Bouin...!!

    ResponElimina
  2. Hola Carles , amb això tens raó , també treballaré el tronc superior , però ara mateix em tinc que acomodar a l´aigua , ja que soc molt lent estic 30 minuts per fer 1 km , no es que busqui nedar ràpid , però veig gent que neda al carril del costat i va molt tranquil ·la i m´avança amb molta facilitat , però suposo que de mica en mica ja aniré millorant l´estil.

    ResponElimina
  3. Gracias por tus comentarios Joan, un gusto pasar por aquí.

    ResponElimina