Etiquetes

dijous, 28 d’octubre del 2010

Kilian Jornet




Ahir a Calella es va fer la xerrada audiovisual amb Kilian Jornet . M´he quedat impressionat , i suposo que la majoria de gent que hi va assistir també , i es normal ja que explicava que una cursa que va fer de 200 kms amb 15000 !!! metres de desnivell acumulat , pujar hi baixar al Kilimanjaro 5000 metres d´altitud amb record del mon inclòs , ho una cursa de 280 kms !! amb 13000 metres de desnivell acumulat i arribar a dormir-se corrents , haver de parar a dormir una hora i tornar arrencar totalment encarcarat , uff !! espectacular !
Després de explicar algunes de les seves aventures , que per cert per mi ho va explicar molt be , hi va haver una ronda de preguntes que feien els assistents a la xerrada .

Jo vaig quedar acollonit quant explicava lo que feia , fins i tot un li va preguntar si era humà .
M´ha deixat molt bona impressió com a persona , molt madur per la seva edat , que just ahir en feia 23 , i molt humil , m´ agradaria que tornés un altre dia .

2 comentaris:

  1. Un auténtico superhombre...(mírate esto: http://www.corredordemontana.com/ultimo-articulo-firma-invitada/727-kilian-jornet-iun-ser-sobrenatural.html )

    ResponElimina