Etiquetes

diumenge, 19 de setembre del 2010

Cursa de la Mercè



Doncs començo la temporada amb bon peu , 38"40 amb " Marca personal " i a mes a mes aquesta cursa no l´havia preparat , no he seguit cap pla d´entrenament , i he començat a fer entrenaments de qualitat al setembre .
Tot i no ser una cursa ràpida ja que els últims kms venen de pujada m´he trobat molt be .

He arribat a Bcn una hora i quart abans que comences la cursa , i he anat a buscar el dorsal i la samarreta , que per cert només tenien talles s i xl , mala previsió per part de la organització .
Un cop em poso el dorsal vaig cap al cotxe i deixo el xandall i cap a escalfar , estava ple de gent
12000 inscrits !!
Em poso al calaix de sortida que em tocava i aprofito per saludar alguns coneguts .
Tret de sortida , els primers carrers son estrets per la quantitat de gent que hi ha , fins que arribem a la gran via , que es a 1 km , primer em poso al mig però hi ha molta gent hi tinc que avançar fen esses , decideixo passar per el mig de la gran via , on no passa ningú i agafo un ritme constant , vaig avançant gent , i em trobo be , amb bones sensacions , però prefereixo no apretar mes ja que tinc el vent a favor i vaig fresc , ja que son els primers kms .
Arribo al km 5 amb 19"29 , agafo aigua i be una pujada i a mes el vent amb be de cara , faig el km mes lent de la cursa . Torno a agafar ritme i veig que vaig aguantant bastant be .
Arribo al km 7 amb un temps de 27"20 i ja m´hi veig baixant de 39 , aquí es tracta de aguantar el ritme , arribo al paral·lel que primer l´agafo de baixada i amb bastant de vent a favor , em va be per aguantar el ritme i recuperar-me per la pujada .
Km 9 . Toca l´últim km es tot de pujada , es el paral·lel i vent en contra , faig el que puc , em surt l´últim km a 3"42 , entro mirant el marcador i saborejant el plaer de fer Marca Personal .

2 comentaris:

  1. Felicidades Joan!!! La primera carrera y la has resuelto fenomenal, y eso que como dices ese km de subida se hace duro, duro. La segunda mitad más rápida. Ya puedes ir pensando dónde vas a bajar de 38´

    ResponElimina
  2. Muchas gracias Rafa !! Bajar de 38 ? Hoy me ha salido una media de 3"52 , tendría que ponerme a 3"47

    ResponElimina