Etiquetes

diumenge, 21 d’abril del 2013

Cursa dels Bombers 2013


Una vegada mes torno a la cursa del Bombers de Barcelona .

Aquest any amb poc entrenament i una mica pujat de pes no he pogut fer un gran crono però si que he gaudit del gran ambient de la cursa .
Gent molt gent ,  potser massa per mi però també ho tenen ben organitzat. Arribo a la cursa i vaig amb l´Enric ( Un amic ) ens posem al calaix de sortida i a esperar el tret , abans però fem un minut de silenci en memòria a les víctimes de Boston .
Un cop sortim vaig mantinguen un ritme constant agafo el paral·lel que es de pujada i segueixo al mateix ritme però ja el tram final tinc que baixar el ritme , ja em noto cansat i tot just estic al quilòmetre 3 , vigilant als giros  ja que cada cantonada la gent s´apilona molt arribo al avituallament agafo aigua com puc . Passo el quilometre 5 amb 22"11 vaig intentant mantenir el ritme i el tram final es de baixada em permet anar una mica mes ràpid i entro a meta amb 41"50.
Em noto mes be de la lesió dels isquios i provaré de fer mes entrenaments a ritmes mes alts i a veure si de mica en mica recupero la forma.