Etiquetes

dijous, 31 de març del 2011

Entrenament

Avui un bon entrenament a les ordres de Teresa Pulido , em fet un escalfament , una mica de tècnica de carrera unes progressions , i canya ! Em fet uns Fartleks , ha sigut duret però estic content de com m´ha anat , m´he trobat be . En acabat un rodatge de 20 minuts per refredar i llestos .

dimarts, 29 de març del 2011

Montornès





Aquest diumenge he anat a fer els 5 de Montornès .

Doncs be a Montornès es conegut com a la Mitja de Montornès , però també s´hi fa una cursa de 5 kms conjuntament amb els de la Mitja .
He de dir que encara que la venguin com a 5 kms son mes de 5 ja que q
uant estava fent la cursa vaig passar per el km 5 i quedava un bon tram per arribar a meta , el Garmin m´ha marcat 5´62kms.
Abans de la sortida em poso a escalfar una estona i anuncien per megafonia que els que fem la cursa de 5 kms em de sortir al darrera dels que fan la Mitja , no em poso al darrera del tot , em poso cap al mig però encara no ho vaig fer prou be , ja que a la sortida has d´avançar molta gent mes lenta que tu , hi això fa que has de anar fent ziga-zagues , i canvis de ritme per avançar ,
Mirant les classificacions , els 3 primers classificats son del Club de Montornès i van sortir a primera línia , ja que el temps real i el temps net es el mateix .
Passo el primer km amb 3´34 , massa ràpid , jo em pensava que el faria lent al tindre tanta gent a davant , el segon km be un mica de pujada i el passo a 3´51 , m´avança un noi del Corredors.cat , em poso a darrera seu i intentar anar al seu ritme . Km 3 a 3´46 , km 4 a 3´40 , km5 a 3´24 i els 662 metres final amb 2min19 seg.
En acabat vaig a recollir els obsequis que regalen i els deixo al cotxe , em canvio i vaig a menjar un plat de pasta que donava la organització .
Desprès vaig a veure com arriben els primers classificats de la Mitja .

També quedo sorprès quant veig que entra amb 1h08 en Benito Ojeda amb 45 anys !!
Espero ha que arribi en Marc Roig 1h13 , no es el temps que s´esperava , el vaig a saludar
parlem una estona . Arriben els companys del club , que han fet la mitja , tots 3 han fet marca !!
Felicitats !! i cap a casa .

La propera cursa que aniré serà la dels Bombers amb l´ objectiu de baixar de 40 min sense intenció d´anar a buscar marca , tot i ser un recorregut favorable per fer-la .

dissabte, 26 de març del 2011

Entrenadors


Presentació del nou euip técnic del Club . S´ha presentat el que seran els entrenadors del club .

Que seran el Javier Cortés Huete , amb l´ajuda de Teresa Pulido , i també es queda el entrenador que teniem fins ara que es en Pepe Mejias .

L´encarregat de fer els plans d´entrenament serà en Huete , i que per motius de feina no podrà estar amb nosaltres tots els dies , i la Teresa el substutiurà els dies que en Huete no pugui venir .

Ens ensenyaran tècnica de carrera , metodes d´escalfament etc..

I en Pepe , serà amb nosaltres tots els dies com fins ara però seguint que tot vagi be i passant els informes al Huete .

Al abril comença amb la preparació de cara a la cursa de Pineda , que hi aniré , i intentaré fer marca .

dissabte, 12 de març del 2011



S´han acabat les sortides amb Btt que feia fins ara , i les petites excursions que feia amb el meu amic Enric .



Ja que m´han robat la bici ! La bici no es que fos gaire bona , però per mi ja en tenia prou per fer una sortideta de tant en tant , ho simplement per descansar de córrer sense deixar de trebllar les cames .
Tenia la bici en el parking penjada des de fa 3 anys , amb dos candaus , un de seguretat , i amb una cadena collada a la paret al que hi passava el candaus perquè no s´emportessin la bici a coll , i a mes la tenia lligada amb la bici del meu fill .

Però es veu que no n´hi havia prou , tot i així me l´han fotut !



dimarts, 8 de març del 2011

Noticia



Noticia publicada a la plana web del club .

http://www.atletismecalella.cat/interior.php?p=noticia&s=2

dilluns, 7 de març del 2011

Marató de Barcelona 2011



Aqueta marató l´objetiu principal era baixar de 3 hores , i ho he aconseguit !! 2h59”15 !!!

Abans d´anar a Barcelona ens trobem uns quants del club per anar junts , un cop allà ens canviem tranquils ja que anem ve de temps , buidem la bufeta i a escalfar , vaig escalfant fins al meu calaix de sortida i com que entro dels primers al calaix aprofito per escalfar 20 minuts allà dins fent voltes , al cap de una estona el calaix estava ple a tope , veig que entren companys del club , ens saludem i ens desitgem sort , jo pregunto per en Jaume , no en saben res , fins que un em diu que està mes enrere , vaig caminant per dintre el calaix fins que el trobo , al cap de ben poc fan el tret de sortida , sortim primers kms està ple a tope de gent corrents , ens diem que em de buscar el glogus de 3h , anem agafant ritme i al cap de 2 kms agafem els globus , però son els de 3h15 , els passem i anem de cara atrapà els de 3h , no els atrapem fins a la diagonal al km 5 , ara només es tracta de seguir-los fins a meta .

Derrera els globus de 3 hi ha molta gent , a els avituallaments costa agafar aigua ,

però entre en Jaume i jo ens ho anàvem fent si podía agafava dues ampolles , una per ell i a vegades al l´inversa , al mateix passa amb les esponges .

Aquí entremig hi soc jo .

Jo amb aquesta marató he begut molta aigua , tenia por d´agafar rampes com a l´any passat hi m´havien dit que era per falta de hidratació , me hidratat moltíssim .

Les sensacions son molt bones , fins hi tot hi ha esotnes que anem parlant , fent alguns comentaris .

Passat el km 30 aquell gran grup que seguien la llebre ja no es tant gran , hi es pot córrer millor.

Passem el km 37 just a on vaig agafar rampes a l´any passat I en Jaume em veu be hi em comenta que tiri , jo li dic que no , però quant arribo al km 40 aquí en ve un moment d´eufòria i començo apretar , avanço les llebres i un quants corredors , mentre els passava m´animaven “ Venga chaval !! por debajo de 3 horas !! En el km 41 i poc noto una molestia al isquio , com un principi de rampa petit , afluixo el ritme , molt espantat fins a la recta de l´arribada , allà torno apretar fins a meta , en giro espero que arribi en Jaume i ens abrassem perquè em baixat de 3h , l´alegria que tenim a sobre es bestial !!

Em anat 40 corredors del club i vuit per sota de 3 h .

21:23--20:46-21:13-21:12-21:15-21:04-21:38-21:31-09:16
Els parcials son molt clavats , les llebres han fet una bona feina .

He quedat el 560 de la classificació general i el 306 de la categoria .

Aquesta es la marca personal que mes m´aprecio de totes , ja que preparar una Marató no es fàcil .