Etiquetes

dissabte, 25 de setembre del 2010









37 es la marca que faré algun dia amb 10 kms , 37 es la edat de Haile Gebrselassie , 37 son els anys que faig avui .
Ahir va caure un aiguat ha l´alt maresme , avui el matí es despertava seré i he anat a fer una volta amb la btt amb l´Enric .
Estava el camí bastant enfangat , baixant cap a Pineda amb l´Enric ens preguntàvem si podriem passar per la riera , nosaltres si que em pogut pero el Land Rover que ens em trobat embarrancat , no .

Em fet una volteta suau de 40 kms i em parat a Palafolls a esmorzar .
Arrossego un constipat i em fet una cosa tranquila , a anat molt be amb bones sensacions .

La setmana que be faré una marxa popular .

diumenge, 19 de setembre del 2010

Cursa de la Mercè



Doncs començo la temporada amb bon peu , 38"40 amb " Marca personal " i a mes a mes aquesta cursa no l´havia preparat , no he seguit cap pla d´entrenament , i he començat a fer entrenaments de qualitat al setembre .
Tot i no ser una cursa ràpida ja que els últims kms venen de pujada m´he trobat molt be .

He arribat a Bcn una hora i quart abans que comences la cursa , i he anat a buscar el dorsal i la samarreta , que per cert només tenien talles s i xl , mala previsió per part de la organització .
Un cop em poso el dorsal vaig cap al cotxe i deixo el xandall i cap a escalfar , estava ple de gent
12000 inscrits !!
Em poso al calaix de sortida que em tocava i aprofito per saludar alguns coneguts .
Tret de sortida , els primers carrers son estrets per la quantitat de gent que hi ha , fins que arribem a la gran via , que es a 1 km , primer em poso al mig però hi ha molta gent hi tinc que avançar fen esses , decideixo passar per el mig de la gran via , on no passa ningú i agafo un ritme constant , vaig avançant gent , i em trobo be , amb bones sensacions , però prefereixo no apretar mes ja que tinc el vent a favor i vaig fresc , ja que son els primers kms .
Arribo al km 5 amb 19"29 , agafo aigua i be una pujada i a mes el vent amb be de cara , faig el km mes lent de la cursa . Torno a agafar ritme i veig que vaig aguantant bastant be .
Arribo al km 7 amb un temps de 27"20 i ja m´hi veig baixant de 39 , aquí es tracta de aguantar el ritme , arribo al paral·lel que primer l´agafo de baixada i amb bastant de vent a favor , em va be per aguantar el ritme i recuperar-me per la pujada .
Km 9 . Toca l´últim km es tot de pujada , es el paral·lel i vent en contra , faig el que puc , em surt l´últim km a 3"42 , entro mirant el marcador i saborejant el plaer de fer Marca Personal .

diumenge, 12 de setembre del 2010

Marxa de Sant Cebrià


La marxa de Sant Cebrià , he quedat amb en Rafa per anar a fer la marxa popular de St Cebrià , la vaig fer a l´any passat i vaig quedar amb setena posició , aquest any que estic mes be confiava en fer mes bon lloc , però quant he arribat allà he anat veient la gent que hi havia que conec que està forta , i així a sigut abans de la sortida he estat parlant amb en Manel Vicente , el president del club d´atletisme Calella , i ja li he dit que la guanyaria , i així a sigut .
Només sortir ja era amb pujada , i bastant llarga , aquí ja he vist els 5 primers que es despuntaven de la resta amb un bon ritme i bastant sueltos , a la que portàvem 2 kms he decidit agafar-mo be i fer com un entrenament , he anat al costat de un company de feina tota l´estona fins a l´arribada .
Al final han sigut 8,280 kms amb un temps de 43,41 amb un ritme mig de 5,17 .
Molt lluny del primer que ha fet 37 minuts.

La setmana que be cap a la cursa de la Mercè 10 kms

diumenge, 5 de setembre del 2010

Marxa de la Minerva



Doncs avui he fet la Marxa de la Minerva amb acompanyat d´en Guillermo , la em fet a ritme tranquil excepte amb un parell de pujades que les he fet a ritme fort , tot la resta de la marxa em estat xerrant mentre passaven el kms .
De tant en tant va be fer una marxa d´aquestes a ritme tranquil per sortir a disfrutar , no tot a de ser a treure el fetge . Fas esport amb companyia i fas una cosa diferent . En arribar cap a la dutxa i a esmorzar .
La organització de la Marxa son una mica garrepes ja que només et donen una llauna de refresc , cosa que amb aquesta calor et quedes curt , i mes menjant un entrepà .
En acabar d´esmorzar em anat a una cafeteria a fer un café amb llet i un croissant de xocolata , això ens a acabat de refer jeje..

Ara m´haig d´afinar una mica que dues setmanes vaig a la cursa de la Mercè , 10 kms .





dissabte, 4 de setembre del 2010

Solinsky.


Crhis Solinsky es el primer atleta no Africà que ha baixat de 27 minuts en 10 kms , tot i no ser
un atleta d´estetica prima , mes aviat es musculat i alt 1´85 cm i amb bastant de pes .
Per el que surt per els diaris , fa servir un entrenament amb un 20 % mes baix de gravetat i permet còrrer a molta velocitat .

dimecres, 1 de setembre del 2010

CLUB





Acabo de fitxar per el Club D´atletisme Calella , ja feia temps que tenia pensat fer-ho , i avui que comencen temporada ja m´hi he anat a apuntar .
En Pep sempre em deia que si fitxes amb el club milloraria com a corredor , també ho he fet
per que aquest any amb faria molta il·lusió de baixar de 3 hores a la Marató de Barcelona , l´any passat fent l´entrenament tot sol , ho la majoria de dies tot sol , es va fer molt dur , però vaig fer una marca molt bona tot i punxant dues vegades a la cursa .
Avui no he pogut entrenar amb el Club , demà si tot va be hi aniré , i ja començaré a fer series en pista .
He fet la inscripció m´han ensenyat les instal·lacions . A l´hora d´omplir la fitxa m´han
demanat les credencials , ( Marques personals ) entre ells comentaven " Es dels forts aquest "
M´han aixecat un somriure , jo no m´hi veig dels " forts " perquè en tenen de molt forts rondant per allà .
Però bueno aquest any provarem els entrenaments amb els del C.A Calella i a veure
com
em va , si mes no els entrenaments els faré amb companyia , que faran de mes bon passar


El camp de gespa on faré els escalfaments i les pistes on faré una pila de series .